Ny guide: Thriving in tough times
Hent guiden i dag! 

Modtag vores nyhedsbrev.

Skab de helt rigtige målgrupper med SuperOffice

Det kan være en udfordring at finde frem til den rigtige målgruppe med al den CRM data, du har til rådighed. En stærk funktion i SuperOffice hjælper dig med at segmentere og oprette målgruppelister med bare nogle klik på få knapper.

I denne demo vil vi vise dig, hvordan du bruger Udvalg til at hjælpe dig med at opfylde dine salgsmål.

Med SuperOffice vil vi vise dig, hvordan du kan:

  • Segmentere dine kunder i målgrupper;
  • Målrette dine tiltag baseret på adfærd;
  • Kombinere 2 sæt af data for at få den helt rigtige målgruppe til dine aktiviteter;
  • Udføre opgaver for at nå dine salgsmål.

Jane vil gerne sælge mere til sine B kunder. Så hun har besluttet sig for en ringedag for at følge op de kunder, som ikke har købt noget de sidste 6 måneder.

Først har Jane brug for en liste over alle sine B kunder. Derefter opretter hun et udvalg over kunder, som ikke har købt noget de sidste 6 måneder. Til sidst danner hun et tredje udvalg som en kombination af de to.

Ved at danne et kombinationsudvalg, kan hun få en liste over virksomheder, der er på begge lister. Og på den måde kan hun finde alle B kunder, som ikke har købt noget de sidste 6 måneder. Med denne liste kan Jane nu oprette opfølgningsaktiviteter i sin kalender.

Hvis det havde været en kampagne til alle kunder, og ikke bare til Janes kunder, kunne hun også have oprettet opfølgningsaktiviteter til sine kollegaer. Og hun kunne lægge dem direkte ind i deres individuelle kalendere på samme enkle måde.

Jane kan til en hver tid gå tilbage til udvalget og bruge listen som målgruppe til en ny aktivitet.

Når hun har ringet til alle kunderne, kan hun f.eks. oprette en email udsendelse med et nyt produkttilbud eller invitation til et event.

Vi har nu vist dig, hvordan du kan:

  • Segmentere din kundeinformation til målgrupper;
  • Målrette dine aktiviteter på baggrund af adfærd;
  • Kombinere to sæt af data og få den rigtige målgruppe til dine aktiviteter;
  • Bruge denne liste til at oprette opfølgningsaktiviteter.

Dette var bare en lille smagsprøve på, hvordan SuperOffice kan hjælpe dig med at segmentere dine kunder og udføre alle de rigtige aktiviteter for at nå dine salgsmål.

Se også gerne vores andre videoer for at lære mere om, hvordan SuperOffice kan hjælpe dig med at blive mere produktiv, eller prøv selv.