Vi har sammensat en ”Remote service pakke”, der kan hjælpe virksomheder med at tage sig godt af kunderne under COVID-19.

COVID-19 opdatering

Læs mere

Vores passion er fantastisk CRM

Vi fokuserer 100% på at skabe CRM software, som hjælper alle brugere i din virksomhed med at opbygge stærke og loyale kunderelationer.

  • En historie om at skabe enkelt CRM

    Tilbage i 1989 startede det hele med én ide - at skabe en software, som understøtter sælgerens behov og gør hans hverdag meget nemmere - at gøre det så brugervenligt og elegant, at brugeren ønsker at bruge det, og ikke fordi han eller hun skal bruge det. SuperOffice blev født.

  • Vores smilende tilgang til forretning

    Hos SuperOffice har vi en oprigtig interesse i vores kunder og de udfordringer, de møder i deres hverdag. Vi er overbeviste om, at kunderelationer betyder noget, og hvis de bliver plejet, udviklet og respekteret, vil disse fantastiske relationer føre til forretningssucces og vækst. Vi brænder for at skabe, forbedre og udvikle enestående CRM med et smil.

Social ansvarlighed

Vi tror på at gøre livet nemmere for andre. Se hvordan vi gør det for dem, som ikke er så heldigt stillede som os, med vores Do Stuff That Matters

Anstændig adfærd

Virksomheder efterlader fodaftryk, så vi passer på, hvor vi træder. Vi er venlige og smilende, men går ikke på kompromis med anstændig adfærd.

Vores værdier

Du finder ikke vores fælles værdier på vores væg - du finder dem i vores hjerter! De er en del af vores sjæl, og vi efterlever dem hver eneste dag.