Tilmeld dig Thrive- en indholdsserie, der er skabt til at hjælpe dig med at gøre relationer til god forretning

EN CRM PARTNER, DER HJÆLPER DIG MED AT VÆKSTE

Fra strategisk implementering til onlinehjælp – vi er her for at sikre, at I får mest muligt ud af jeres SuperOffice CRM pakke, opbygger stærkere kunderelationer og når jeres omsætningsmål hurtigere.

 • Icon

  Et team af CRM eksperter

  Hver implementering starter med klare mål for succes. Sammen med dig vil vi sikre, at CRM systemet understøtter den måde, du arbejder på, og lever op til dine strategiske ambitioner.

 • Icon

  Online inspiration for dine teams

  Se en bred vifte af emner, som dækker alt fra nye funktioner og opdateringer til tips om at få mest muligt ud af SuperOffice CRM. Uanset om du er superbruger eller arbejder i salg, marketing eller kundeservice, er vi sikre på, at du kan finde noget, der kan inspirere dig.

 • Icon

  Ressourcer lige ved hånden

  Du er velkommen til at søge i vores store bibliotek af online selvbetjeningsressourcer for at finde svar på din forespørgsel. Vælg mellem produkttips, FAQs, how-to videoer, artikler og meget mere.

Kundeservice på dit lokale sprog

Vores kundeserviceteam er klar og tilgængelig til at hjælpe dine superbrugere med at finde de rigtige ressourcer og svare på tekniske spørgsmål. Hvis du er interesseret i at høre mere om vores support og lokale muligheder for assistance, er du velkommen til at kontakte os.

Case Stories

Alle medarbejdere har adgang til de samme informationer.

Peter Gottlieb   DIF

GØR EN FORSKEL

Thrive er et helt nyt koncept fra SuperOffice og vores mål er enkelt – at hjælpe dig med at skabe vækst. Som medlem af Thrive får du adgang til nye strategier, originale artikler og unikke undersøgelser, som du kan bruge til at forbedre den måde, du arbejder på.