Ny guide: Thriving in tough times
Hent guiden i dag! 

Modtag vores nyhedsbrev.

BÆREDYGTIGHED OG SOCIALT ANSVAR

Hos SuperOffice handler det om at omsætte ord til handling. Vi ønsker ikke kun at tale om, hvordan vi kan forbedre fremtiden for vores planet og samfund, vi ønsker at handle på det.

Skridt for skridt har vi til hensigt at bidrage til bæredygtighed ved at blive CO2-negative, fremme mangfoldighed og altid være gennemsigtige omkring vores handlinger.

BÆREDYGTIGHEDS-VISIONEN I SUPEROFFICE

Succes starter med en plan. Derfor har vi i SuperOffice et dedikeret bæredygtighedsudvalg, der har kortlagt vores vision og mål for bæredygtighed. SuperOffices bæredygtighedspolitik handler om, hvordan vores virksomhed, vores medarbejdere og vores valg vil bidrage til at reducere klimaforandringerne og opfylde UNGC-målene. Vi samarbejder kun med partnere, der aktivt arbejder på at reducere udledningerne. Med dette initiativ sigter vi mod at inspirere andre aktører i softwarebranchen til at følge vores eksempel.

"Vores bæredygtighedsstrategi har været fokuseret på visse målområder, hvor vi kan have en virkelig positiv indvirkning på os selv, vores kunder og vores planet. I løbet af de seneste år har SuperOffices Sustainability Committee lagt et stærkt fundament for at gøre noget ved de emner, der håndterer disse nøgleområder. Jeg glæder mig til at stå i spidsen for vores arbejde med bæredygtighed og er stolt af at kunne præsentere vores første bæredygtighedsrapport for kunder, medarbejdere, leverandører og andre interessenter."

Erlend Mohus, Strategy Manager og Head of Sustainability

Partnerskab med Plant-for-the-Planet

Vi har alle et ansvar for at beskytte vores verden. Derfor samarbejder SuperOffice med Plant-for-the-Planet,som arbejder med at plante træer for at kompensere for vores CO2-udledning.

Ud over at plante træer støtter SuperOffice Plant-for-the-Planet Academies og den løbende mentorordning for uddannede Climate Justice Ambassadors (ambassadører for klimaretfærdighed). Gennem vores udvidede samarbejde med Plant-for-the-Planet hjælper SuperOffice med at give børn mulighed for at gå forrest og beskytte vores planet og skabe varige forandringer.

"Vi tager bæredygtighed alvorligt. Det er et ægte engagement. Det handler ikke om at være med på moden. Det handler om forandring."

Gisle Jentoft, CEO

"DO STUFF THAT MATTERS": gratis CRM til nonprofitorganisationer

Vi tror på at forenkle livet for andre og hjælpe dem, der ikke har det nemt. Derfor har vi startet vores Do Stuff That Matters-program.

Do Stuff That Matters-programmet tilbyder gratis brug af vores SuperOffice CRM Online-løsning til udvalgte nonprofitorganisationer for op til 10 brugere. Organisationer på tværs af vores markeder udvælges to gange om året af vores udvalg baseret på et sæt kriterier. Når de er blevet udvalgt, vil organisationer modtage op til 5 dages gratis rådgivning, som udføres af vores topprofessionelle medarbejdere, for at hjælpe dem med at komme i gang.

Vores mål er at gøre en reel forskel ved at skabe en mere effektiv og struktureret arbejdsproces for sådanne organisationer.

Nogle af de organisationer, vi i øjeblikket støtter, er World Childhood Foundation, Protect Our Winters, Hanseatic Help og Stiftelsen Sykehusbarn.

For at ansøge bedes du sende en e-mail til info@superoffice.com med din organisations navn, kontaktoplysninger og en oversigt over dine behov, og hvordan et CRM-system kan hjælpe.

MANGFOLDIGHED OG INKLUSION

Vi arbejder aktivt på at udjævne vores kønsbalance for at sikre mindst 40 % af begge køn i hele vores virksomhed. Vi udvikler også software, der tager højde for vores kunders handicap og udfordringer. Ved at arbejde aktivt med WCAG (Web Content Accessibility Guidelines (retningslinjer for tilgængelighed til webindhold)) og designe en brugergrænseflade, der opfylder behovene hos personer med handicap, tilbyder vi en løsning, der passer til alle typer brugere.

Superoffice AMBASSADØRer

Hos SuperOffice ved vi, at vi er stærkere sammen. Vi associerer os med positive rollemodeller og hjælper med at styrke de budskaber, vi tror på.

Vi er stolt sponsor af den norske professionelle tennisspiller Casper Ruud, som gang på gang har bevist, at hårdt arbejde og en "jeg-kan" indstilling er det, der skaber en vinder. Vi klarer udfordringer sammen og stræber altid efter at nå det næste niveau – både individuelt og som et team.

Ved indgangen til 2023 har vi føjet endnu en sportsudøver og rollemodel til vores team. Nicolai Budkov Kjær er en del af den næste generation af toptennisspillere og sluttede sæsonen 2022 med imponerende resultater. Vi er meget stolte af at have Nicolai med i vores team, og vi glæder os til at arbejde sammen med ham!

ADFÆRDSKODEKS

Virksomheder sætter fodspor, så vi passer på med, hvor vi træder. Derfor tager vi vores adfærdskodeks meget alvorligt. Vi udstikker klare retningslinjer, der sætter vores medarbejdere og forretningspartnere i stand til at træffe sunde etiske beslutninger. Vi har også forpligtet os til at overholde gældende love og bestemmelser, og vi har nultolerance over for enhver form for korruption.

TRANSPARENCY ACT

Gennemsigtighedsloven er et princip, der sikrer, at norske virksomheder af en vis størrelse følger ordentlig forretningsetik, og at virksomhederne vurderer, om de udviser nødvendig omhu, hvilket betyder, at vi hos SuperOffice er forpligtet til at vurdere vores egen virksomhed, vores forsyningskæde og vores forretningspartnere.

Hos SuperOffice gør vi det gerne som en del af vores årlige governancecyklus via vores økonomi- og bæredygtighedsteams. Yderligere oplysninger fås ved henvendelse.