Ny guide: Thriving in tough times
Hent guiden i dag! 

Modtag vores nyhedsbrev.

Send målrettede emails med SuperOffice Markedsføring

SuperOffice er en komplet email marketing løsning med fantastiske værktøjer, når du skal nå din målgruppe, sende bedre emails og forbedre dine konverteringsrater.

Alt dette vil hjælpe dig med at tiltrække flere kunder.

Vi vil vise dig, hvordan du med SuperOffice helt enkelt kan:

  • Oprette en email udsendelse;
  • Anvende målrettede lister direkte fra din database;
  • Planlægge og igangsætte udsendelsen; og,
  • Følge og behandle respons.

Abigail’s virksomhed planlægger et kundeseminar. Der er oprettet et projekt i SuperOffice til arrangementet for at holde styr på alle detaljer omkring seminaret og få en liste over tilmeldte deltagere.

Abigail opretter et udvalg over alle sine kunder, som er beslutningstagere og ikke tidligere i år har deltaget på et kundeseminar. Hun benytter dette udvalg som en målgruppeliste til udsendelse af invitationer til det kommende seminar. Derefter udarbejder hun en invitation ved hjælp af en af de eksisterende email skabeloner.

Når Abigail redigerer beskeden, gør hun invitationerne personlige og indsætter et link, så kunderne kan tilmelde sig direkte til seminaret. Systemet registrerer, når modtagere klikker på dette link, og tilføjer dem automatisk til det eksistrende seminarprojekt. Abigail er nu klar til at sende sin email udsendelse, men hun sætter den i stedet til at blive sendt ud i morgen kl. 14:00, da hun ved, at dette er et godt tidspunkt på dagen, hvor mange læser emails.

Efter udsendelsen er sendt afsted, kan Abigail følge med via sit dashboard og få aktuelle statistikker over resultaterne af udsendelsen. Alle de kunder, som har tilmeldt sig seminaret vil automatisk blive tilføjet til projektets deltagerliste.

Senere kan hun vende tilbage til projektet og bruge deltagerlisten som målgruppe for en ny udsendelse, som f.eks. en reminder lige før seminaret afholdes.

Vi har nu vist dig, hvordan du kan:

  • Oprette en udsendelse;
  • Anvende målgruppelister direkte fra din database;
  • Planlægge og starte en udsendelser; og,
  • Følge med i svar og resultater.

Dette var bare en lille smagsprøve på, hvordan SuperOffice kan hjælpe dig med at blive mere effektiv.

Se også gerne vores andre videoer for at lære mere om, hvordan SuperOffice kan hjælpe dig med at blive mere produktiv, eller prøv det selv.