Vi har sammensat en ”Remote service pakke”, der kan hjælpe virksomheder med at tage sig godt af kunderne under COVID-19.

COVID-19 opdatering

Læs mere

Alt hvad du skal bruge for at få flere leads

SuperOffice giver dig værktøj til at fange flere leads af høj kvalitet gennem webformularer og målrettet email marketing. Ram din målgruppe bedre og kom i vigtig dialog, som kan føre til øget omsætning.

Form builder

Gør det nemt at komme i kontakt

Skab flotte og professionelle webformularer for at komme i dialog og få flere leads. Du behøver ikke bruge kode. Med SuperOffice formularer kan du indsamle data af høj kvalitet, opdatere din CRM database og oprette målrettede opfølgningsaktiviteter.

Import

Samler alle dine leads ét sted

SuperOffice gør det nemmere at importere og gemme al information om dine leads ét sted, uanset hvilken kilde de kommer fra - webformularer, emails og visitkort. Det gør det nemt at skabe mere målrettede udsendelseslister. 

Udvalg

Målrettet markedsføring

Udvalg hjælper dig med at skabe målrettede mailinglister på baggrund af en række kriterier så som kontaktinformation, aktiviteter, projekter, salgsmuligheder og meget mere.

Udsendelser

Gør dine budskaber personlige

Send nyhedsbreve, kampagner og driftsmeldinger til et stort antal kunder - tilpas og skræddersy indholdet på baggrund af kundernes interesser. Vælg mellem et bibliotek af færdige skabeloner eller opret din egen.

Rapporter

Analyser dine kampagner

Integrerede rapporter giver dig indsigt i, hvordan dine email kampagner kan forbedres til næste gang. Test andre visuelle elementer, budskaber eller nye emnelinjer. Du kan også hente rapporter, som viser, hvem der har klikket på hvad, så du kan skabe nye målrettede udsendelser.

Yderligere funktioner SuperOffice CRM til marketing

Vi vil meget gerne hjælpe og besvare dine spørgsmål. Ring til os på 70 10 22 01.

 • Effektiv leadhåndtering

  Følg leads fra start til slut. Få automatisk dato/tid stempling, se leadkilde og styring af leadaktiviteter.
 • Sporing

  Følg åbningsrater og links. Registrer svar fordelt på kilder. Se hvem der klikker på hvad, så du kan udarbejde nye målrettede udsendelser.
 • Bounce håndtering

  SuperOffice hjælper dig med skelne mellem soft bounces (forsinket levering, midlertidig mailserver utilgængelighed) og hard bounces (forkert adresse, ukendt domæne etc.), så du kan holde dine mailinglister opdaterede.
 • Link Trigger

  Link Triggers er en virkelig smart funktion til email marketing i SuperOffice. Når du sender en udsendelse, kan du nemt konfigurere, hvad der skal ske, når modtagere klikker på et link. Med Link Trigger kan du mærke en kunde med en bestemt interesse, tilføje personen til en opfølgningsliste eller booke en aftale med en sælger.
 • Optimeret til mobil

  Alle standard skabeloner er optimeret til visning på mobile enheder. Du kan også se, om dine modtagere klikker på links i dine emails fra en smartphone, tablet eller PC.
 • Chat med dine kunder

  En central del af enhver marketingaktivitet er at forstå dine køberes behov. Der findes ingen bedre måde at gøre dette på end ved at tale direkte med dine kunder via chat, lige når de har brug for at få svar på deres spørgsmål.
Vi lever og ånder for glade og tilfredse kunder!

Få en gratis demo af SuperOffice til Marketing i dag