Tilmeld dig Thrive- en indholdsserie, der er skabt til at hjælpe dig med at gøre relationer til god forretning

Alt hvad du skal bruge for at få flere leads

SuperOffice giver dig værktøj til at fange flere leads af høj kvalitet gennem webformularer og målrettet email marketing. Ram din målgruppe bedre og kom i vigtig dialog, som kan føre til øget omsætning.

Samler alle dine leads ét sted

SuperOffice gør det nemmere at importere og gemme al information om dine leads ét sted, uanset hvilken kilde de kommer fra - webformularer, emails og visitkort. Det gør det nemt at skabe mere målrettede udsendelseslister.

 Smilende mand på kontoret

Gør det nemt at komme i kontakt

Skab flotte og professionelle webformularer for at komme i dialog og få flere leads. Du behøver ikke bruge kode. Med SuperOffice formularer kan du indsamle data af høj kvalitet, opdatere din CRM database og oprette målrettede opfølgningsaktiviteter.

Skærmbillede SuperOffice CRM
Winter scene. Man walking on a frozen lake.

Målrettet markedsføring

Udvalg hjælper dig med at skabe målrettede mailinglister på baggrund af en række kriterier så som kontaktinformation, aktiviteter, projekter, salgsmuligheder og meget mere.

Analysér dine kampagner

Integrerede rapporter giver dig indsigt i, hvordan dine email kampagner kan forbedres til næste gang. Test andre visuelle elementer, budskaber eller nye emnelinjer. Du kan også hente rapporter, som viser, hvem der har klikket på hvad, så du kan skabe nye målrettede udsendelser.

Bærbar computer, der viser SuperOffice CRM. Rapporter
 Illustration af konvolutter

Gør dine budskaber personlige

Send nyhedsbreve, kampagner og driftsmeldinger til et stort antal kunder - tilpas og skræddersy indholdet på baggrund af kundernes interesser. Vælg mellem et bibliotek af færdige skabeloner eller opret din egen.

SuperOffice CRM til marketing

Case Stories

For os er det vigtigt at kunne håndtere GDPR rigtigt.

Holger Brøns Jensen   Asseco Danmark
 • Icon

  CRM købervejledning

  Det er dyrt at investere i den forkerte CRM-løsning. Få en guide, der hjælper dig med at finde den optimale løsning til din organisation.

 • Icon

  Øget e-mail effekt?

  Optimer dit B2B-engagement i e-mailmarketing. Få 10 e-mailskabeloner, som kan hjælpe dig til at gøre en forskel i dag.

 • Icon

  Forbedrede e-mail KPI’er?

  Lær hvordan du forbedrer de 4 vigtigste KPI'er for e-mailmarketing. Hent vores email marketing KPI guide.

Vil du have del i vores viden omkring øget markedsføringseffekt?

Tilmeld dig Thrive with SuperOffice for at modtage originalt indhold skabt til at hjælpe dig med at forbedre dine markedsføringsprocesser og gøre relationer til god forretning.