Tilmeld dig THRIVE - en ny serie af originale artikler, designet til at hjælpe dig med at skabe vækst.

Apps & integrationer

Gør din SuperOffice løsning endnu stærkere og brug de værktøjer, du allerede har. Vi giver dig alle de værktøjer, du skal bruge, til at udvide og tilpasse SuperOffice, så den passer perfekt til dig.

 Collage af forskellige apps. App Store
 Illustration skyer

Integrationer

 • Icon

  Et katalog med standard apps

  Se vores lange række af standard apps, integrationer og moduler, som er tilgængelige til cloud versionen af SuperOffice.

 • Icon

  Udvid med standard tillægsmoduler

  Se hvad vores dygtige og meget kompetente partnere kan tilbyde, når det gælder standard moduler, integrationer og ydelser, som kan sikre, at SuperOffice passer perfekt til alle dine behov.

 • Icon

  Ser du efter andet end en standardløsning?

  Vi kan hjælpe dig. Benyt vores API’er til at skabe næste lige hvad du vil - fra integrationer til tillægsmoduler.

Skov vinter scene

Øg virksomhedens indtjening

SuperOffice kunder øger i gennemsnit den årlige indtjening med 16%. Tal med en af de erfarne medarbejdere i vores team og hør, hvordan SuperOffice kan hjælpe med at skabe vækst i din virksomhed. Ring på 70 10 22 01 eller send en email til os på info@superoffice.dk.

TOP-ANMELDELSER AF CRM SOFTWARE FRA VORES KUNDER

SuperOffice høster mange stjerner på alle større anmeldelsesplatforme. Baseret på mere end 350 anmeldelser ligger SuperOffice CRM højt, når det gælder brugervenlighed og kundeservice.

GØR EN FORSKEL

Thrive er et helt nyt koncept fra SuperOffice og vores mål er enkelt – at hjælpe dig med at skabe vækst. Som medlem af Thrive får du adgang til nye strategier, originale artikler og unikke undersøgelser, som du kan bruge til at forbedre den måde, du arbejder på.