Tilmeld dig Thrive- en indholdsserie, der er skabt til at hjælpe dig med at gøre relationer til god forretning

Apps og integrationer

I takt med at din virksomhed vokser, gør dine behov det også. For at matche dit stigende potentiale giver vi dig værktøjerne til at udvide SuperOffice CRM. Opskalér og tilpas din løsning ved at tilføje standardapps, -moduler og -integrationer, så produktiviteten forbedres, og I kan vinde flere kunder.

 Collage af forskellige apps. App Store
 Illustration skyer

Integrationer

 • Icon

  Et katalog med standard apps

  Se udvalget af standardapps, integrationer og moduler til cloudversionen af SuperOffice CRM.

 • Icon

  Udvid med standard tillægsmoduler

  Du kan stole på, at vores etablerede netværk af erfarne og kompetente partnere imødekommer alle dine behov, når det kommer til standard-moduler, integrationer og serviceydelser.

 • Icon

  Ønsker du mere end standardvalget?

  Brug vores integrerede udviklingsværktøjer og API'er til at udvikle dine forretningskompetencer og skræddersy din CRM løsning til dine unikke behov.

Skov vinter scene

ØG DIN OMSÆTNING

SuperOffices kunder øger i gennemsnit deres årlige omsætning med 16 %. Få en snak med en af vores erfarne teammedlemmer og hør, hvordan SuperOffice kan hjælpe din virksomhed med at vækste. Ring til os på 70 10 22 01, eller send en email til info@superoffice.dk

TOP-ANMELDELSER FRA VORES KUNDER

SuperOffice høster mange stjerner på alle større anmeldelsesplatforme. Baseret på mere end 350 anmeldelser ligger SuperOffice CRM højt, når det gælder brugervenlighed og kundeservice.

 • Icon

  Hjælp til at vælge det rigtige CRM

  Det er dyrt at investere i den forkerte CRM løsning. Få en guide, der kan hjælpe dig med at finde den optimale løsning til din organisation.

 • Icon

  Optimér dine relationer

  Få styr på dine kundeplaner fra start. Hent en guide, der kan hjælpe dig med at opbygge værdifulde kunderelationer.

 • Icon

  Forbedrede salgs-KPI'er?

  Få en guide, der kan hjælpe dig med at opnå langt bedre resultater ved at strukturere den måde, dit salgsteam sælger på.

Vil du have indsigt i den viden, vi har samlet gennem de mere end 30 år, hvor vi har hjulpet virksomheder med at skabe vækst?

Tilmeld dig Thrive with SuperOffice for at modtage originalt indhold skabt til at hjælpe dig med at gøre relationer til god forretning.