Ny guide: Thriving in tough times
Hent guiden i dag! 

Modtag vores nyhedsbrev.

Styring af salgsteams med SuperOffice

Kan du huske, hvor udfordrende det var, at være nybagt sælger?

At lære nye mennesker at kende, nye produkter og priser, samtidig med at du skal forsøge at nå dine salgsmål!

Hvad hvis du kunne give din nye sælger et værktøj, som kan hjælpe ham med at komme hurtigt i gang og på rette sport lige med det samme?

Og forestil dig, at det samme værktøj kan kombinere de bedste salgsarbejdsgange fra dine bedste sælgere og dele dem, så alle kan forbedre deres resultater.

Med SuperOffice salgsguiden kan du gøre alt det og meget mere.

I denne demo vil vi vise dig:

  • Hvordan du kan beskrive en salgsproces gennem en nem trin-for-trin guide;
  • Hvordan dine sælgere kan optimere deres tid og indsats ved at følge best-practices;
  • Hvordan salgsguiden understøttet dit team trin-for-trin, når de skal lukke en salgsaftale.

John leder et salgsteam, og han har lige ansat Hannah som ny sælger. Hendes fokus er at jagte nysalg og skaffe nye kunder.

Når Hannah får et nyt interessant lead, registreret hun det som en salgsmulighed. Ved at vælge salgstypen, som i dette tilfælde er "salg til en ny kunde", får Hannah automatisk den salgsguide, der passer til denne type af salg.

Denne salgsguide viser best practices, som John sammen med sine topsælgere har identificeret i deres salgsprocesser. De vigtige trin i processen er stukket ud og tilknyttet til relevante aktiviteter og dokumenter, der skal bruges i hvert trin. På den måde vil guiden foreslå de rigtige aktiviteter til Hannah, og hun ved altid, hvad hun skal gøre som det næste. 

Når Hannah f.eks. har kvalificeret et lead og booket et møde, vil salgsguiden automatisk foreslå en email skabelon med en mødebekræftelse, så hun sparer tid og sikrer, at hun følger virksomhedens best practice for kommunikation med kunder.

Ved at bruge SuperOffice Sales til at styre sine leads og salgsmuligheder, samler Hannah automatisk al data relateret til et salg ét sted. Derfor kan hun nemt håndtere mange kunder i forskellige faser af salgstragten.

Det betyder også, at John, hendes salgschef, har meget nemmere ved at coache hende. Han behøver ikke at gennemgå Excelark, emails eller papirdokumenter for at få et overblik over alle hendes kunder. John kan se Hannahs oversigt i salgssekretæren og se, hvordan hun styrer sin pipeline. 

Salgssekretæren giver et enkelt og hurtigt overblik over alle igangværende salgsmuligheder i ét samlet billede. Dette gør det nemt for Hannah og John at prioritere sager og beslutte næste aktivitet.

Ved at følge trinene i salgsguiden og bruge salgssekretæren til at styre de daglige aktiviteter er Hannah sikker på, at hun ikke overser vigtige opfølgninger, men er på rette spor til at lukke salgsaftalerne hurtigere.

Nu har vi vist dig, hvordan:

  • Du kan definere din salgsproces i en nem trin-for-trin salgsguide;
  • Dine sælgere optimerer deres tid og indsats ved at følge dine best-practices;
  • Salgsguiden kan understøtte dit team i hvert trin gennem hele salget.

Dette var bare en lille smagsprøve på, hvordan SuperOffice kan hjælpe dig med at arbejde smartere.

Se også gerne vores andret videoer for at lære mere om, hvordan SuperOffice kan hjælpe dig med at blive mere produktiv, eller prøv selv.