Tilmeld dig Thrive- en indholdsserie, der er skabt til at hjælpe dig med at gøre relationer til god forretning

Vores kunder

Få inspiration - se hvad vores kunder siger.

dif_bw_logo
leca_bw_logo
serenergy_bw_logo
stahr-logo
asseco_bw_logo
DIF

Alle medarbejdere har adgang til de samme informationer

Danmarks Idrætsforbund blev stiftet i 1896, og siden da har forbundet gennemgået noget af en udvikling. Det er både i forhold til antallet af foreninger, medlemmer og statsstøtte.

Leca

Det handler om at dele information på tværs af lande - 24/7

I dag er vi omkring 100 brugere med forskellige profiler; sælgere, marketing- og kommunikationsmedarbejdere, kvalitetsmedarbejdere og operationelle medarbejdere fra fabrikkerne. Vores mål med SuperOffice er at have én fælles platform, der styrker samarbejdet mellem alle disse forskellige mennesker på tværs af lande og afdelinger. 

SerEnergy

Vores forberedelsestid inden møder er blevet reduceret væsentligt

Hos SerEnergy har de en grøn indstilling og deres mål er at bidrage til den globale transformation fra fossile brændstoffer til vedvarende energi og være med til at afhjælpe udfordringerne indenfor vedvarende energi såsom fleksibilitet og tilgængelighed.

Stæhr

Skab overblik, gør det rigtige og få mere tid til salg via iPads

Stæhr A/S blev grundlagt i 1949 og er i dag førende leverandør og distributør af ure i Norden. Virksomheden er et B2B familieforetagende med stor faglig ballast og erfaring, innovativ tilgang til samarbejde og processer, samt egne specialiserede afdelinger indenfor logistik, service, marketing og reparationer.

Asseco

For os er det vigtigt at kunne håndtere GDPR rigtigt

Asseco er en IT virksomhed, der arbejder med salg af konsulentydelser og forskellige IT løsninger, som de selv udvikler - altsammen med det formål at hjælpe med at håndtere forretningskritiske udfordringer i digitalt orienterede virksomheder.

Vil du kende hemmeligheden bag hvordan disse virksomheder er vækstet?

Tilmeld dig Thrive with SuperOffice, og få del i den viden vi har samlet, mens vi har hjulpet virksomheder med at omsætte relationer til god forretning.