Tilmeld dig Thrive- en indholdsserie, der er skabt til at hjælpe dig med at gøre relationer til god forretning

Vores kunder

Få inspiration - se hvad vores kunder siger.

dif_bw_logo
leca_bw_logo
logo_box_bw
asseco_bw_logo
igland-garasjen_bw_logo
DIF

Alle medarbejdere har adgang til de samme informationer

Danmarks Idrætsforbund blev stiftet i 1896, og siden da har forbundet gennemgået noget af en udvikling. Det er både i forhold til antallet af foreninger, medlemmer og statsstøtte.

Leca

Det handler om at dele information på tværs af lande - 24/7

I dag er vi omkring 100 brugere med forskellige profiler; sælgere, marketing- og kommunikationsmedarbejdere, kvalitetsmedarbejdere og operationelle medarbejdere fra fabrikkerne. Vores mål med SuperOffice er at have én fælles platform, der styrker samarbejdet mellem alle disse forskellige mennesker på tværs af lande og afdelinger. 

Asseco

For os er det vigtigt at kunne håndtere GDPR rigtigt

Asseco er en IT virksomhed, der arbejder med salg af konsulentydelser og forskellige IT løsninger, som de selv udvikler - altsammen med det formål at hjælpe med at håndtere forretningskritiske udfordringer i digitalt orienterede virksomheder.

IpVision

SuperOffice er et ekstremt intuitivt program. Det skal være nemt for mine sælgere

ipvision udbyder telefoniløsninger, mobiltelefoni, internet, netværk, Wi-Fi, IT-infrastruktur og integration hertil. Alle løsninger leveres som hosted services, hvilket betyder lavere udgifter og bedre sikkerhed for kunden.

Vil du kende hemmeligheden bag hvordan disse virksomheder er vækstet?

Tilmeld dig Thrive with SuperOffice, og få del i den viden vi har samlet, mens vi har hjulpet virksomheder med at omsætte relationer til god forretning.