Tilmeld dig i dag for at modtage vores nyhedsbrev.

Modtag vores nyhedsbrev.

Udarbejdelse, opdatering og håndtering af tilbud med SuperOffice

Når du arbejder under et stort pres for at opnå gode resultater, er du altid på udkig efter muligheder for at arbejde hurtigere og smartere.

Lad os f.eks. se på tilbudsprocessen.

Traditionelt set kan tilbudsprocessen være ret kompliceret og langt hen af vejen en manuel opgave. Med SuperOffice oprettes tilbud helt enkelt, hurtigt og smidigt. Det er den nye simple måde at arbejde med tilbud på.

I denne demo vil vi vise dig, hvordan du nemt kan oprette et tilbud, sende et tilbud og lægge en ordre.

Abigail arbejder i en virksomhed, som leverer IT serviceydelser og produkter. Hun har arbejdet på en potentiel kunde, som hedder Tiffany. Tiffany har bedt hende om at sende et tilbud med priser på en nyt IT udstyr.

Abigail finder det salgslead frem, som hun registrerede, første gang hun talte med Tiffany. Her har hun samlet de salgsrelaterede aktiviteter i forbindelse med salgsleadet og defineret en forventet beslutningsdato. Indtil nu har Abigail ikke kendt den præcise størrelse af denne salgsmulighed. Det ændrer sig, når hun opretter sit tilbud.

Hun finder tilbudsfanen for at komme i gang. Abigail klikker på Opret nyt tilbud. Derefter skal hun vælge produkter og serviceydelser fra det tilgængelige produktkatalog. Hun beslutter, at Lenovo computere er det bedste valg til Tiffanys kontor. Da SuperOffice Quote allerede indeholder produkt- og prisinformation, behøver Abigail blot at indtaste det antal, hun har brug for.

Hun kan nemt tilføje en rabat her. Hun behøver ikke bruge til på at beregne og tjekke tal, da det automatisk bliver gjort for hende.

Udover bærbare computere tilføjer Abigail PC skærme. Igen bliver priserne automatisk opdateret. Nu tilføjer Abigail bare servicegebyret. Og hun har alle de produkter og serviceydelser, som skal med i hendes tilbud.

SuperOffice gør det nemt at opdatere salgsforecasts og sikre en præcis pipeline. I denne fane ser du størrelsen af salget. Du kan også se, at det forecastede beløb automatisk er blevet opdateret. Det betyder, at Abigail og hendes salgschef altid ved, hvad der er i pipeline.

Nu er Abigail klar til at oprette tilbudsdokumentet. Tilbuddet er nu klar til at blive sendt til Tiffany.

I det øjeblik Abigail sender sit tilbud, opretter SuperOffice automatisk en opfølgningsaktivitet i hendes dagbog.

SuperOffice holder styr på alle versioner af tilbuddet. Ved at klikke på den seneste version, kan Abigail se, hvad hun har tilbudt og til hvilken pris. Hvis Tiffany accepterer hendes tilbud, kan Abigail ændre det til en ordre. Med bare nogle få klik, kan Abigail sende en ordrebekræftelse til Tiffany.

Du har lige set, hvor nemt det er at oprette et tilbud, sende et tilbud og lægge en ordre.

Se også gerne vores andre videoer for at lære mere om, hvordan SuperOffice kan hjælpe dig med blive mere produktiv, eller prøv det selv.