Ny guide: Thriving in tough times
Hent guiden i dag! 

Modtag vores nyhedsbrev.

BLIV EN DEL AF VORES SUPEROFFICE TEAM

Hos SuperOffice er en karriere mere end et job – det er en mulighed for at påvirke andre menneskers liv – både gennem vores CRM produkter og gennem vores personlige relationer.

SuperOffice er for de kundefokuserede, problemløsere, de nysgerrige og de vedholdende. Hvis det er dig, ved vi, at du bare vil elske at være her.

TILLID, ÅBENHED OG SAMARBEJDE

Vi holder af mennesker og elsker mennesker, som bekymrer sig om andre. Vi sætter pris på evnen til at tænke ud af boksen, tilskynder innovation og forbliver jordnære ved aldrig at love noget, vi ikke kan holde.

RET OG RIMELIG

Vi har ingen skjulte agendaer og kommer ikke med tomme løfter. Alle behandles lige og tilbydes en konkurrencedygtig lønpakke og goder baseret på kompetencer, erfaring, merit og ambitioner. Balancen mellem arbejde og fritid respekteres i høj grad. Og hvis du ønsker at vokse og udvikle dig – vil vi støtte dig på alle måder.

ARBEJDE/ FRITID BALANCE

Uanset om det drejer sig om en uformel digital komsammen, at nyde en kop kaffe eller at spille en venskabelig fodboldkamp, så tror vi på, at det er lige så vigtigt at have det sjovt på kontoret, som det er uden for kontoret.

Vi er store fans af balance mellem arbejde/ fritid. Vi arbejder meget hårdt, men vi ved også at vores team har brug for tid til familie, venner og sig selv for at yde sit bedste. Derfor skal antallet af timer på kontoret være fornuftigt, og vi tilskynder til ”mig” tid uden for kontoret.

Kickstart din karriere hos SuperOffice

Vi investerer i unge talenter, og vores Early Career Program er designet til at give den træning, værktøjer og coaching, der er nødvendig for at få succes som account manager i SuperOffice.