Ny guide: Thriving in tough times
Hent guiden i dag! 

Modtag vores nyhedsbrev.

Håndtering af kundehenvendelser med SuperOffice Service

I dag får virksomhederne flere og flere tilbagemeldinger fra deres kunder. Hvis du vil være på forkant og sikre, at dine kunder er tilfredse, er det vigtigt at håndtere deres spørgsmål, klager og sager effektivt og præcist.

Og alligevel ved alle, der arbejder med kundehenvendelser, hvor svært det kan være at besvare alle dine kunder hurtigt. Specielt hvis du drukner i Outlook mapper og en bunke Post-it sedler. Hvad hvis du havde et værktøj, som kunne hjælpe dig med at besvare alle dine kundehenvendelser, så snart du modtager dem, på en nem og enkelt måde?

Med SuperOffice Service har du mulighed for alt det og meget mere.

I denne demo vil vi vise dig, hvordan SuperOffice hjælper dig med at:

  • Gemme hver enkelt email henvendelse i en database, med et tildelt sagsnummer;
  • Samle al kundeinformation ét sted, hvor alle kan se den;
  • Kommunikere med dine kunder helt nemt og enkelt; og
  • Effektivt samarbejde med dit team, når du håndterer sager.

Peter har modtaget en faktura, som han tror er forkert, så han sender en email til firmaet og spørger efter detaljer om fakturaen. Han modtager straks en email retur, som fortæller ham, at hans henvendelse er modtaget og er blevet tildelt et sagsnummer. Peter glad for at vide, at han forespørgsel bliver håndteret.

Abigail – en kundeservicemedarbejder – er blevet tildelt denne forespørgsel og begynder håndteringen ved at tjekke, hvem Peter er, og om han har tidligere sager, som er relevante. Hun ser, at hun skal bruge faktura ID for at kunne hjælpe Peter med hans henvendelse. Derfor svarer Abigail hurtigt ved hjælp af en eksistrende skabelon og spørger Peter om detaljerne.

Da Peter sender fakturanummeret, videresender Abigail henvendelsen til sin kollega i økonomiafdelingen, da de skal tjekke fakturaen og sende Peter oplysningerne. Når Abigails kollega i økonomiafdelingen – Dylan – åbner sagen, kan han se al tidligere kommunikation i relation til Peters forespørgsel. Dylan finder de ønskede detaljer og svarer. Derefter lukker han sagen, som gemmes i systemet som registreret information om kunden.

Vi har nu vist dig, hvordan du kan:

  • Gemme hver eneste email henvendelse i en database med et tildelt sagsnummer;
  • Samle al kundeinformation ét sted, hvor alle kan se den;
  • Kommunikere med dine kunder på en nem og enkelt måde; og
  • Samarbejde effektivt med dit team, når du håndterer henvendelser.

Dette var bare en lille smagsprøve på, hvordan SuperOffice kan hjælpe dig med at blive mere effektiv.

Se også gerne vores andre videoer for at lære mere om, hvordan SuperOffice kan hjælpe dig med at blive mere produktiv, eller prøv selv.