Tilmeld dig THRIVE - en ny serie af originale artikler, designet til at hjælpe dig med at skabe vækst.

Det du skal bruge for at sælge mere

Spækket med funktioner, så dit smil bliver større og dine resultater endnu bedre - SuperOffice giver dig stærke salgsfunktioner, som hjælper dig med at give præcise forecasts, styre din pipeline og ganske enkelt lukke flere salg. Du kan endda oprette tilbud og lægge ordre med et enkelt klik.

Opskriften på det bedste resultat

Brug Salgsguiden til at skabe en veldefineret salgsproces baseret på din virksomheds bedste erfaringer og nå bedre resultater. Med SuperOffice Salgsguiden ved hele dit team altid, hvornår de skal gøre hvad.

Skærmbillede SuperOffice CRM

Gå aldrig glip af salg

Vær sikker på, at dit hårde arbejde hjælper dig med at nå dine salgsmål. Med SuperOffice kan du følge hver eneste salgsmulighed i din pipeline fra start til slut. Få overblik over alle salg, styr din pipeline, giv et præcist forecast og nå endnu bedre resultater.

 Smilende mand og kvinde i uformelt møde

Hjælper dig med at holde fokus på de rigtige ting

Med praktiske to-do lister og smarte automatiske alarmer holder Salgssekretæren dig opdateret om hvilke salgsaktiviteter, du har planlagt de nærmeste dage, og hvilke salgsrelaterede opgaver, du ikke har nået.

Skærmbillede SuperOffice CRM
Illustration talebobler

Gør dine emner til kunder

Når potentielle kunder besøger din hjemmeside, kan de have spørgsmål om dine produkter og serviceydelser. Med SuperOffice Chat kan du straks besvare ethvert spørgsmål og digitalt holde dem i hånden og hjælpe dem med at fjerne tvivl og træffe en købsbeslutning. Altsammen imens de stadig er på din hjemmeside.

Quote. Click. Close.

Luk flere salg med SuperOffice. Alle sælgere har brug for at udarbejde tilbud, og med SuperOffice er det nemt. Opret tilbud, håndter versioner, få godkendelse og læg endda ordre med et enkelt klik. Så vi et smil?

Skærmbillede SuperOffice CRM. Tilbud

Gør ukendte besøgende på din hjemmeside til leads

Normalt ved du ikke hvem, hvornår og hvorfor nogle besøger din hjemmeside. Leadexplorer er et værktøj, der kan identificere disse anonyme besøgende, følge hvad de kigger på, og måle deres engagement. Med ét klik kan du importere de mest engagerede virksomheder ind i SuperOffice CRM og give dine sælgere en liste over varme leads, som de kan arbejde på.

Skærmbillede SuperOffice CRM. Leadexplorer

SuperOffice CRM til salg

Case Stories

Skab overblik, gør det rigtige og få mere tid til salg via iPads.

Steen Grønlund   Stæhr A/S

GØR EN FORSKEL

Thrive er et helt nyt koncept fra SuperOffice og vores mål er enkelt – at hjælpe dig med at skabe vækst. Som medlem af Thrive får du adgang til nye strategier, originale artikler og unikke undersøgelser, som du kan bruge til at forbedre den måde, du arbejder på.