Tilmeld dig Thrive- en indholdsserie, der er skabt til at hjælpe dig med at gøre relationer til god forretning

EN PLATFORM TIL OMSÆTNINGSVÆKST

Alle succesfulde virksomheder har det samme mål – øget omsætning og vækst. For at nå dette mål skal de se hver kunderelation som en forretningsmulighed. SuperOffice CRM er en platform, der hjælper dig med at forvandle dine data om kunder og kundeemner til håndgribelige aktiviteter og nå dine mål. Ved at samle alle kundedata i ét samlet overblik og optimere arbejdsprocesserne giver SuperOffice CRM straks dine salgs-, marketing- og servicemedarbejdere adgang til al kunderelateret indsigt, så de kan skabe stærkere relationer og tage velinformerede beslutninger for at øge omsætningen.

BYG DIN FORRETNING OP OMKRING MENNESKER

SuperOffice CRM giver dig den platform, du har brug for, til at bygge bro mellem kundedata og omsætning. Det hjælper dig også til bedre at håndtere dine kundeinteraktioner ved at sætte dine kunder i første række og få mere ud af din tid, dine data og dine ressourcer.

EN PLATFORM TIL AT SKABE RELATIONER DER VARER VED

 • Icon

  Fælles oversigt

  SuperOffice CRM giver alle i organisationen et 360-graders overblik over alle igangværende eller planlagte aktiviteter og al kommunikation med en bestemt kunde og gør samarbejde på tværs af teams nemmere end nogensinde.

 • Icon

  Understøt processer

  SuperOffice CRM understøtter alle vigtige salgs-, marketing- og kundeserviceprocesser, så du kan optimere dem og få dem til at matche dine kunders unikke rejse med dit brand.

 • Icon

  Et fleksibelt system

  Afhængigt af dine aktuelle eller forandrede behov kan du vælge et eller flere af produkterne; Sales, Marketing eller Service. Med SuperOffice CRM får du fleksibilitet og kan udvide i takt med at din virksomhed vokser.

 • Icon

  Indbygget intelligens og analyse

  SuperOffice CRM er udstyret med AI-funktionalitet, der hjælper dine teams med at få mere ud af dine data om kunder og kundeemner. Du kan reagere hurtigere, kommunikere bedre og skabe større effekt.

 • Icon

  Customer Engagement Platform (CEP)

  SuperOffice CRM tilbyder en Customer Engagement Platform, der består af flere værktøjer til atopbygning af forskellige selvbetjeningsmuligheder for dine kunder – så du kan levere fantastiske kundeoplevelser døgnet rundt.

 • Icon

  Personlig produktivitet

  SuperOffice CRM giver kundevendte brugere effektive arbejdsværktøjer til at udføre deres daglige gentagne opgaver, øge produktiviteten og samarbejde ubesværet med kolleger ved nemt at dele dokumenter, kalendere, e-mails, projekter mm.

HVER RELATION ER EN FORRETNINGSMULIGHED

Vil du gerne lære, hvordan du kan forvandler hver kunderelation til en forretningsmulighed med SuperOffice CRM?

TILPAS. INTEGRÉR. UDVID.

Alle virksomheder er unikke, og derfor skal de løsninger, du vælger, passe præcist til dine behov. Vi kan tilpasse SuperOffice CRM præcist til dig, så du kan arbejde med de værktøjer, du allerede har. Vi tilbyder en række apps og integrationer, der giver dig mulighed for at tilpasse dine salgs-, service- og marketing-processer til den måde, du arbejder på. Og hvis din virksomhed vokser, kan vores CRM løsning udvides og tilpasses dine skiftende behov.

MERE END 30 ÅRS CRM EKSPERTISE

SuperOffice har brugt mere end tre årtier på at hjælpe europæiske virksomheder med at skabe vækst og få succes. Det er derfor, vores kunder giver os gode anmeldelser:

Gør relationer til en god forretning i dag med SuperOffice CRM

 • Icon

  Hjælp til at vælge det rigtige CRM

  Det er dyrt at investere i den forkerte CRM løsning. Få en guide, der kan hjælpe dig med at finde den optimale løsning til din organisation.

 • Icon

  Optimér dine relationer

  Få styr på dine kundeplaner fra start. Hent en guide, der kan hjælpe dig med at opbygge værdifulde kunderelationer.

 • Icon

  Forbedrede salgs-KPI'er?

  Få en guide, der kan hjælpe dig med at opnå langt bedre resultater ved at strukturere den måde, dit salgsteam sælger på.

Vil du have indsigt i den viden, vi har samlet gennem de mere end 30 år, hvor vi har hjulpet virksomheder med at skabe vækst?

Tilmeld dig Thrive with SuperOffice for at modtage originalt indhold skabt til at hjælpe dig med at gøre relationer til god forretning.