Ny guide: Thriving in tough times
Hent guiden i dag! 

Modtag vores nyhedsbrev.

Større salgsproduktivitet med SuperOffice

Som sælger bliver du mødt med krav om at sælge mere, hurtigere hver eneste dag. Og når du har mange bolde i luften kan det være svært at finde tid til at fokusere på selve salgsprocessen.

Salg er hårdt arbejde, men hvad nu hvis der var en ny måde at gøre tingene på?

For mig betyder det at sælge mere og hurtigere en omhyggelig udvælgelse af hvilke salgsmuligheder, jeg skal bruge tid på. Og når jeg har mange bolde i luften samtidig, sker det, at jeg kommer til at fokusere på alle de forkerte ting, som ikke fører til et salg.

SuperOffice Sales løsningen hjalp mig med at finde ud af hvilke salgsmuligheder, der er "varme", og hvilke, der er "kolde".

Nu har jeg fuld gennemsigtighed i hele min salgspipeline, og dette hjælper mig med at prioritere, hvem jeg skal ringe til først, når jeg følger op på leads. Alt, hvad jeg skal gøre, er at tjekke mine salgsmuligheder, få prioriteringen på plads, og så er jeg kørende.

Jeg arbejder under et stort pres for at nå mine salgsmål, og et velforberedt salgstilbud er nøglen til at hjælpe mig med at nå mine mål. Før tog det flere dage at udarbejde et godt salgstilbud. Det betød en masse arbejde med Excelark, produktkataloger, prisdatabaser og en jagt på min "altid travle" salgchef for at få godkendelser. Det er ikke den smarteste måde at arbejde på.

Med SuperOffice kan jeg vælge produkter og priser, tilføje rabatter og automatisk få opdateret alle beløb uden at forlade min CRM og uden at forlade mit skrivebord.

Jeg skal ikke bruge tid på at beregne og tjekke tal, da det automatisk bliver gjort for mig. Det kan jeg godt lide.

Har du nogensinde spekuleret på, om du fokuserede på de rigtige aktiviteter, på det rigtige tidspunkt for at vinde en salgsaftale? Det har jeg. Og når jeg arbejder så hårdt på at lukke en salgsaftale, har jeg ikke tid til gætterier. Jeg skal vide, at det, jeg gør, virker.

Salgsguiden i SuperOffice Sales er et fantastisk værktøj. Salgsguiden afspejler virksomhedens optimale salgsproces. Når jeg arbejder på et salg, skal jeg bare følge de definerede trin og sørge for, at jeg udfører alle aktiviteter og leverancer, der hører til hvert trin. Og når jeg gør det, er der ingen slinger i valsen.

Salg handler om tal. Og jeg ved, at hvis jeg ikke har fuldt overblik over mine tal, så får jeg problemer sidst i kvatallet. Derfor er salgsforecast en utrolig vigtig del af mit job.

Jeg husker dengang, jeg kæmpede med at få præcise forecasts fra mine sælgere. Jeg er glad for, at det er slut. Et godt forecast fortæller mig, hvordan mit team klarer sig i forhold til målene, samt hvor jeg må presse på for at hjælpe dem med at nå deres mål.

SuperOffice Sales giver mig altid et hurtigt billede af pipelinen. Jeg ved altid, hvor meget mit salgsteam sælger.

SuperOffice CRM handler om at hjælpe dig med at arbejde hurtigere og smartere i salg.

Med bare få klik får du et komplet overblik over dine salgsmuligheder. Du kan udarbejde hurtige og præcise salgstilbud. Få alle til at følge den samme strukturerede proces, og du får al den information, du har brug for, når du skal træffe smartere beslutninger.

Se også gerne vores andre videoer for at lære mere om, hvordan SuperOffice kan hjælpe dig med at blive mere produktiv, eller prøv det selv.