Deltag på SuperOffice CRM-Tour: CHANGE 2024 på Islands Brygge i København! 
📅 Dato: 12. september 

Deltag på SuperOffice CRM-Tour: CHANGE 2024 på Islands Brygge i København! 
📅 Dato: 12. september

Mød ledelsen

Mens vi fortsætter med at innovere inden for CRM, bringer vores ledelsesteam en bred vifte af ekspertise og forretningsviden, der afspejler industriens skiftende behov og udfordringer.

De er dedikerede til at fremme digital transformation, fremme innovation, opbygge varige relationer og, vigtigst af alt, sikre vores kunders succes ved at omsætte deres vækstvisioner til virkelighed.

 • Lars Engbork, CEO – Chief Executive Officer

  Lars kom til SuperOffice som administrerende direktør i løbet af 2024. Før han kom til SuperOffice var han administrerende direktør hos Visma e-conomic, hvor han spillede en væsentlig rolle i Vismas vækst, ledede et team på 450 medarbejdere som betjener 200.000 erhvervskunder. Lars har også været Nordic Innovation Director hos Oracle og haft flere Vice President-stillinger hos SimCorp. Han studerede på Copenhagen Business School og har en MBA fra Henley Business School. Lars er også den tidligere rådgiver for Industri-, Erhvervs- og Finansministeriet med fokus på at reducere bureaukratiske hindringer for at effektivisere forretningsdriften.

 • Charlotte Adelgaard, CRO – Chief Revenue Officer

  Charlotte sluttede sig til SuperOffices ledelsesteam i 2021. Hun kommer fra Oracle, hvor hun ledede salgsorganisationen Customer Experience (CX) i Vesteuropa. Hun har mere end 15 års ledelseserfaring fra teknologibranchen og har ledet internationale teams det meste af sin karriere. Før Oracle var Charlotte Senior Vice President for Global Strategic Programs and Innovations hos SAP, hvor hun ledede et globalt team med fokus på CX Innovations, strategiske programmer og nye "go to market" tilgange. Charlotte har en Executive MBA fra Executive Foundation ved Lunds Universitet. Charlotte bor i Lund, Sverige, sammen med sin mand og søn og dyrker en aktiv livsstil. Hun nyder at tilbringe tid i deres lejlighed i Trysil, så forbindelsen til den norske udendørs kultur er godt dækket ind.

 • Guttorm Nielsen, CPO – Chief Product Officer

  Guttorm har haft denne stilling siden 1997. Sammen med sit meget dygtige R&D team er han ansvarlig for at fremtidssikre SuperOffice CRM applikationerne såvel som cloud (online) platformen. Guttorm var med til at tage virksomheden på en fantastisk rejse fra Windows baseret software i 90'erne, gennem web applikationer fra år 2000 og ind i SaaS æraen, som vi nu er i. Guttorm besidder også stillingen som virksomhedens Information Security Officer - et område, som vi ser som vital for SuperOffices position som et ledende, solidt og sikkert europæisk CRM alternativ. Hans foretrukne fritidsbeskæftigelse er trekking eller skiløb i Norges høje fjelde - eller andre steder i Europa.

 • Ole Erlend Vormeland, CFO – Chief Financial Officer

  Ole Erlend Vormeland har arbejdet som CFO for SuperOffice siden 2006. Som CFO har han hovedsageligt fokus på alle områder relateret til at styre de økonomiske aspekter for SuperOffice Gruppen, inkl. overholdelse af love og regler, bogholderi, finansiel planlægning, analyser og finansiel rapportering. Derudover står han for de finansielle processer, som forbedrer kundernes langsigtede relationer med SuperOffice. Udenfor kontoret er han en stor fan af udendørs aktiviteter, specielt langrendskiløb og cykling. Han arbejder som frivillig i den lokale skiklub og håber på, at den næste generation vil blive lige så entusiastisk omkring udendørsaktiviteter.

 • Erlend Mohus, Strategy Director & Head of Sustainability Committee

  Erlend leder den overordnede virksomhedsstrategi for SuperOffice. Han samarbejder med forskellige afdelinger for at fastlægge virksomhedens fremtidige retning og de metoder, vi skal anvende for at nå vores mål. Erlend har en teknisk og økonomisk baggrund og anvender matematik og fakta med strategisk tænkning for, at hjælpe virksomheden med at løse komplekse udfordringer på en logisk måde. En af disse udfordringer er bæredygtighed, hvor Erlend er med til at bestemme, hvordan vi griber fremtiden an ved at lede vores bæredygtighedsudvalg. Når han ikke arbejder, bruger han sin tid udendørs, hvor han er aktiv på en række aktiviteter, men du vil højst sandsynligt finde ham i bjergene med ski eller dyrke en form for konkurrencesport.

 • Bettina Isabelle Berntsen, CMO – Chief Marketing Officer

  Bettina Berntsen er Chief Marketing Officer (CMO) hos SuperOffice. Med mere end ti års erfaring inden for marketing og salg, med speciale i B2B SaaS, fører Bettina an i vækstrejser gennem innovative marketingstrategier og -programmer. Hun og hendes team er dedikerede til at lancere effektive initiativer, der bringer SuperOffice til nye højder i det konkurrenceprægede marked for CRM-platforme.

 • Camilla Heidenreich Bommen, CSO – Chief Solutions Officer

  Camilla er Chief Solutions Officer, ansvarlig for at drive strategien og visionen for Consulting i SuperOffice. Hun er en erfaren leder med 25+ års erfaring inden for salg, rådgivning og teknologi. Hun har tidligere haft stillingen som administrerende direktør for SuperOffice Norge og før dette var hun konsulentdirektør for Norge. Camilla har en Master of Business and Economics med speciale i organisationspsykologi. Hun brænder for at hjælpe virksomheder med at vokse og øge deres konkurrenceevne gennem CRM. Hendes fritid bruges sammen med familie og venner, være udendørs, havearbejde, nyde mad og vin og lade som om, hun er en rockstjerne i The Superland Band.

 • Jessica Hartenberger, Head of People

  I 2022 blev Jessica en del af SuperOffice som virksomhedens første Head of People. Det siges, at den gennemsnitlige person tilbringer en tredjedel af deres liv med at arbejde, og Jessica brænder for at gøre denne tredjedel af folks liv så givende og spændende som muligt. Før hun kom til SuperOffice, var hun Head of Internal Communications hos Sector Alarm og havde forskellige roller inden for HR hos PA Consulting og DNV. Hun har en kandidatgrad i økonomi og erhvervsadministration fra Norges Handelshøyskole (NHH). Uden for arbejdet nyder Jessica tidlige morgentræninger og eventyr med familie og venner.

Har du spørgsmål?

Vi vil gerne hjælpe og besvare dine spørgsmål.