6 rapporter, der inspirerer dig til bedre kundeservice

Læs mere
 • Une Amundsen, Chairman of the Board

  Une Amundsen er grundlæggeren og hovedejeren af SuperOffice AS. Amundsen har arbejdet i IT branchen gennem de sidste 25 år. I 1985 startede han Office line, virksomheden som introducerede konceptet desktop publishing i Norge. Office line var indtil det blev solgt i 2005, Europa's største Apple forhandler. Une Amundsen har også deltaget aktivt i opstarten af andre IT-relaterede virksomheder og har i flere år siddet i juryen for The Entrepreneur of the Year. Hr. Amundsen er også medlem af bestyrelsen for Virke, The Enterprise Federation of Norway.

 • Gisle Jentoft, CEO – Chief Executive Officer

  Hr. Gisle Jentoft har arbejdet i SuperOffice siden 1992, først som marketingdirektør. I 1994 flyttede han til Tyskland og startede SuperOffice's tyske datterselskab. Han vendte tilbage til SuperOffice AS i Oslo som adm. direktør i 1996 og blev CEO i 2006. Før SuperOffice, har hr. Jentoft arbejdet for en større norsk leverandør af Apple løsninger. Hr. Jentoft har en masterdegree fra Texas Christian University og Handelsakademiet i Oslo.

 • Guttorm Nielsen, CPO – Chief Product Officer

  Hr. Nielsen har mere end 25 års erfaring i IT branchen. Før han kom til SuperOffice som CPO i 1997 arbejdede han hos Cinet AS, et datterselskab af den internationale system integrator Getronics. I sine 5 år hos Cinet var han ansvarlig for udvikling og implementering af Notes og ERP løsninger. Fra 1984 til 1991 var hr. Nielsen adm. direktør for Norsk Programvare AS. Hr. Nielsen har en masterdegree fra Handelshøyskolen BI.

 • Ole Erlend Vormeland, CFO – Chief Financial Officer

  Hr. Ole Erlend Vormeland kom til SuperOffice i 2006. Før SuperOffice var han direktør i Price Waterhouse & Coopers Transaction Services i Oslo. Fra 1991 til 2000 arbejdede han i oile og gas industrien hos TOTAL Norge AS. I hans ni år hos TOTAL Norge AS var han bl.a. chef for økonomi og controller afdelingen. Hr. Vormeland har B.A. med Honours degree in Business Studies fra University of Stirling, Scotland.