Tilmeld dig i dag for at modtage vores nyhedsbrev.

Modtag vores nyhedsbrev.

Mød ledelsen

Vi er stolte af at kunne sige, at vores ledelsesteam er et af de mest erfarne i CRM branchen. De har været med lige fra de første CRM tanker blev født og har oplevet, hvordan en helt ny branche voksede i starten af 1990'erne.

Dette team har prøvet det hele, og de ved, hvad der er ind og ud, og op og ned, når det drejer sig om at skabe fantastisk CRM software. Og vores ledere er stadig stærkt passionere om CRM, men det er deres kærlighed til jer - vores kunder, vores produkt og vores virksomhed, som skal sikre vores fremtidige udvikling.

 • Gisle Jentoft, CEO – Chief Executive Officer

  Gisle Jentoft har arbejdet i SuperOffice siden 1992 og blev CEO i SuperOffice i 2006. Som CEO er han ansvarlig for at fastlægge virksomhedens vision og strategi. Han var en af de drivende kræfter bag SuperOffices internationale ekspansion på 7 europæiske markeder, og har været med til at opbygge et stærkt partner- og servicenetværk. Han har dels fokus på at skabe vækst for virksomheden og dels på at samarbejde med teamet om alle områder indenfor produkt, R&D, salg og kundeloyalitet. Når han ikke arbejder, er Gisle glad for at spille tennis. Han siger, at han har været ret god (Han har spillet Davis Cup for Norge i sin tid).

 • Charlotte Adelgaard, CRO – Chief Revenue Officer

  Charlotte sluttede sig til SuperOffices ledelsesteam i 2021. Hun kommer fra Oracle, hvor hun ledede salgsorganisationen Customer Experience (CX) i Vesteuropa. Hun har mere end 15 års ledelseserfaring fra teknologibranchen og har ledet internationale teams det meste af sin karriere. Før Oracle var Charlotte Senior Vice President for Global Strategic Programs and Innovations hos SAP, hvor hun ledede et globalt team med fokus på CX Innovations, strategiske programmer og nye "go to market" tilgange. Charlotte har en Executive MBA fra Executive Foundation ved Lunds Universitet. Charlotte bor i Lund, Sverige, sammen med sin mand og søn og dyrker en aktiv livsstil. Hun nyder at tilbringe tid i deres lejlighed i Trysil, så forbindelsen til den norske udendørs kultur er godt dækket ind.

 • Guttorm Nielsen, CPO – Chief Product Officer

  Guttorm har haft denne stilling siden 1997. Sammen med sit meget dygtige R&D team er han ansvarlig for at fremtidssikre SuperOffice CRM applikationerne såvel som cloud (online) platformen. Guttorm var med til at tage virksomheden på en fantastisk rejse fra Windows baseret software i 90'erne, gennem web applikationer fra år 2000 og ind i SaaS æraen, som vi nu er i. Guttorm besidder også stillingen som virksomhedens Information Security Officer - et område, som vi ser som vital for SuperOffices position som et ledende, solidt og sikkert europæisk CRM alternativ. Hans foretrukne fritidsbeskæftigelse er trekking eller skiløb i Norges høje fjelde - eller andre steder i Europa.

 • Ole Erlend Vormeland, CFO – Chief Financial Officer

  Ole Erlend Vormeland har arbejdet som CFO for SuperOffice siden 2006. Som CFO har han hovedsageligt fokus på alle områder relateret til at styre de økonomiske aspekter for SuperOffice Gruppen, inkl. overholdelse af love og regler, bogholderi, finansiel planlægning, analyser og finansiel rapportering. Derudover står han for de finansielle processer, som forbedrer kundernes langsigtede relationer med SuperOffice. Udenfor kontoret er han en stor fan af udendørs aktiviteter, specielt langrendskiløb og cykling. Han arbejder som frivillig i den lokale skiklub og håber på, at den næste generation vil blive lige så entusiastisk omkring udendørsaktiviteter.

Har du spørgsmål?

Vi vil gerne hjælpe og besvare dine spørgsmål.