Vi har sammensat en ”Remote service pakke”, der kan hjælpe virksomheder med at tage sig godt af kunderne under COVID-19.

COVID-19 opdatering

Læs mere
 • Une Amundsen, Grundlægger (1954-2017)

  Kreativ, entusiastisk, inspirerende og innovativ. Dette er bare nogle få ord, der beskriver grundlæggeren af SuperOffice AS. Med mere end 30 års erfaring i IT branchen og omfattende erfaring med at skabe og opbygge flere succesrige IT virksomheder, huskes Une, som en fantastisk legende i det norske erhvervsliv, og hans ånd vil leve videre i SuperOffice. Hans familie er på nuværende tidspunkt den største ejer af virksomheden.

 • Gisle Jentoft, CEO – Chief Executive Officer

  Gisle Jentoft har arbejdet i SuperOffice siden 1992 og blev CEO i SuperOffice i 2006. Som CEO er han ansvarlig for at fastlægge virksomhedens vision og strategi. Han var en af de drivende kræfter bag SuperOffices internationale ekspansion på 7 europæiske markeder, og har været med til at opbygge en stærkt partner og service netværk. Han har dels fokus på at skabe vækst for virksomheden og dels på at samarbejde med teamet om alle områder indenfor produkt, R&D, salg og kundeloyalitet. Når han ikke arbejder, er Gisle glad for at spille tennis. Han siger, at han har været ret god (Han spillede Davis Cup for Norge i sin tid). I dag udfører han også frivilligt arbejde som præsident for Norwegian Tennis Federation.

 • Guttorm Nielsen, CPO – Chief Product Officer

  Guttorm har haft denne stilling siden 1997. Sammen med sit meget dygtige R&D team er han ansvarlig for at fremtidssikre SuperOffice CRM applikationerne såvel som cloud (online) platformen. Guttorm var med til at tage virksomheden på en fantastisk rejse fra Windows baseret software i 90'erne, gennem web applikationer fra år 2000 og ind i SaaS æraen, som vi nu er i. Guttorm besidder også stillingen som virksomhedens Information Security Officer - et område, som vi ser som vital for SuperOffices position som et ledende, solidt og sikkert europæisk CRM alternativ. Hans foretrukne fritidsbeskæftigelse er trekking eller skiløb i Norges høje bjerge - eller andre steder i Europa.

 • Ole Erlend Vormeland, CFO – Chief Financial Officer

  Ole Erlend Vormeland har arbejdet som CFO for SuperOffice siden 2006. Som CFO har han hovedsageligt fokus på alle områder relateret til at styre de økonomiske aspekter for SuperOffice Gruppen, inkl. overholdelse af love og regler, bogholderi, finansiel planlægning, analyser og finansiel rapportering. Derudover står han for de finansielle processer, som forbedrer kundernes langsigtede forhold med SuperOffice. Udenfor kontoret er han en stor fan af udendørs aktiviteter, speciel langrendskiløb og cykling. Han arbejder som frivillig i den lokale ski klub og håber på, at den næste generation vil blive lige så entusiastisk omkring udendørsaktiviteter.

 • Jennifer L. Lund, CMO – Chief Marketing Officer

  Jennifer kom til SuperOffice i 2007 som Marketing Director. SuperOffice søgte dengang en kreativ marketing person med international erfaring. Vi vidste, at det ville blive en udfordring at finde denne person i Norge, men vi var heldige. Jennifer kom til Norge fra Texas “on the wings of love” og medbragte en solid og højest relevant erfaring fra Dell Computers i Austin, Texas. Hun har taget os med på en stor og meget spændende digital marketing rejse, hvor vi har vundet priser og anerkendelse i markedet. Jennifer er ansvarlig for vores brand, kommunikation, lead generering, digital og content marketing, produkt marketing og kunde marketing. Når hun ikke arbejder, elsker Jennifer løb og styrketræning og er vild med aktionfilm. Efter alle disse år i Norge, arbejder hun stadig på at finde ud af, hvordan hun blive fantastisk på ski.