Ny guide: Thriving in tough times
Hent guiden i dag! 

Modtag vores nyhedsbrev.

Hos Vangby kan vi slet ikke arbejde uden at åbne SuperOffice

Jakob Vangby Adm. direktør

Virksomheden

Vangby A/S er en mindre virksomhed med speciale i emballeringsløsninger. De blev etableret i 1994 i Næstved, hvor de stadig holder til. Firmaet blev skabt på baggrund af en god ide - nemlig Stabulon, som er varemærket for CGP France. Jakob Vangby startede op som eneforhandler i Skandinavien for CGP og har siden udvidet sortimentet med produkter, der ligeledes er målrettet pallepakning samt kartonpakning. 

Vangby har også en afdeling med 8 mand i Sverige og er i alt 23 medarbejdere, som arbejder for at levere de bedste løsninger til enhver pakkeproces. 

De er totalleverandør og tilbyder både maskiner, materialer og service indenfor pallepakning og kartonpakning.
Læs mere om Vangby

For os er det helt afgørende, at vi kan arbejde i ét system, at alle har adgang til de samme informationer, og at vi kan arbejde målrettet omkring vores aktiviteter, kunder og i vores serviceforretning.

Jakob Vangby Adm. direktør, Vangby A/S

Løsningen

Hos Vangby kan vi slet ikke arbejde uden at åbne SuperOffice. Hele virksomhedens processer er understøttet i CRM-løsningen. For os er det helt afgørende, at vi kan arbejde i èt system, at alle har adgang til de samme informationer, og at vi kan arbejde målrettet omkring vores aktiviteter, kunder og i vores serviceforretning. Fordi vores serviceaftaler også ligger i SuperOffice, er det nemt at planlægge ruter for serviceteknikerne, og når de er på opgaver i "marken", afslutter de sagen på deres mobile enheder.