Ny guide: Thriving in tough times
Hent guiden i dag! 

Modtag vores nyhedsbrev.

SuperOffice har et super Customer Experience-team

Caroline Linder Kontorassistent

Virksomheden

All Remove Danmark A/S er en servicevirksomhed med speciale inden for tre hovedområder: Afrensning af graffiti og anti-graffiti beskyttelse, daglig rengøring af kontorer, ejendomme og institustioner samt imprægnering af betonfacader, gulve og anlæg.

De har eksisteret i over 30 år og fungerer både som totalleverandør og leverandør af enkeltstående løsninger.
Læs mere om All Remove Danmark A/S 

Man bliver altid mødt med et smil, også når man ikke altid har den største IT-forståelse.

Caroline Linder Kontorassistent

Løsningen

SuperOffice har hjulpet os med at øge produktiviteten - vi er gået fra fire forskellig systemer til ét. SuperOffice er blevet kernen i vores virksomhed. Tilbud registreres i SuperOffice med Quote og bliver givet videre til drift. Vores sælgere og servicefolk i marken kan slå nødvendige oplysninger op i PocketCRM i forhold til deres arbejdsområde. Integration til NAV konverterer nemt tilbud til ordre, og med direkte integration til Bisnode Kreditinformation er vi altid sikre på at arbejde for virksomheder, der er kreditværdige, når vi har fjernet graffiti, udført rengøring eller har været på en imprægneringsopgave.

Når vi har brug for sparring eller inspiration til at løfte vores CRM-løsning, kontakter vi SuperOffice. De har et super Customer Experience-team, der er i stand til at omsætte vores sprog til brugbare løsninger. Derved kan vi på den bedste og mest effektive måde leve op til vores kunders behov. Det er en fornøjelse at arbejde med SuperOffice, da man altid bliver mødt med et smil, også når man ikke altid har den største IT-forståelse.