Sikkerhedscenter

Når du vælger SuperOffice, kan du være sikker på, at dine data er sikre, at dine personlige oplysninger beskyttes, og at vores produkter og tjenester er fuldt i overensstemmelse med love og almindelig praksis. Formålet med dette sikkerhedscenter er at give dig en bedre forståelse af, hvordan vi implementerer og understøtter sikkerhed, personlige oplysninger, overholder reglerne og er transparente omkring alle vores cloud-produkter og tjenester.
 Skyillustration med skjold

God selskabsledelse, risiko og overholdelse

SuperOffice er stærkt engageret i beskyttelse af personoplysninger, sikkerhed og transparens. Dette afsnit beskriver vores overordnede ledelsesmodel samt politikkerne og procedurerne for, hvordan vi sikrer, at alle medarbejdere arbejder sammen om at nå disse mål. For at sikre vores kunders data bedst muligt arbejder SuperOffice i overensstemmelse med de lovmæssige krav, der er fastsat af EU, og er desuden i overensstemmelse med lokal lovgivning.

Foranstaltninger omkring cloud-sikkerhed

Sikkerheden for dine data i skyen er af yderste vigtighed for os. Dette afsnit giver en oversigt over de omfattende sikkerhedsforanstaltninger og kontroller, der sikrer SuperOffice CRM Online cloud-løsningen.

App Store & API'er

Apps er en vigtig del af SuperOffice-økosystemet, og derfor bliver alle apps i App Store testet og certificeret for kvalitet, sikkerhed og i overensstemmelse med de regler, der er for at overholde SuperOffice CRM API.

GDPR og SuperOffice-produkter

GDPR har meget stor indflydelse på, hvordan virksomheder indsamler, lagrer, bearbejder og sikrer personlige data. Det betyder, at alle forretningsenhederne i en virksomhed, for eksempel markedsføring, salg og kundeservice, skal håndtere personlige oplysninger på en mere professionel måde og i overensstemmelse med gældende bestemmelser for beskyttelse af personlige oplysninger.

Lovgivning og gennemsigtighed

Sikkerheden for dine data i skyen er af yderste vigtighed for os. Dette afsnit beskriver de sikkerhedsforanstaltninger, som i øjeblikket er på plads mellem SuperOffice AS og Visma ITC, vores hosting-partner.