Tilmeld dig Thrive- en indholdsserie, der er skabt til at hjælpe dig med at gøre relationer til god forretning

En ny måde at kommunikere med kunder på

Hurtigere end email og mere effektivt end telefon - live chat er en endnu bedre og nemmere måde at komme i kontakt med kunder på. Med live chat kan du forbedre kundeservice og kundeloyaliteten, øge salget og sørge for at din virksomhed kan skille sig ud fra mængden. Live chat er et "must-have" værktøj for enhver virksomhed.

Skab øget salg

Undersøgelser viser, at kunder er mere tilbøjelige til at købe produkter fra en leverandør, som tilbyder live chat. Installer chat modulet på din hjemmeside og kommuniker med emner og kunder, når de besøger den. Besvar spørgsmål hurtigt, fang nye leads, vis kunder på rette vej eller giv dem gode råd om produkter.

 Illustration af chat
High five på kontoret

Kundeservice i realtid

Hvorfor lade kunderne vente på et svar pr. email, når du kan tilbyde dem hjælp her og nu? Du kan straks identificere problemområder eller få uddybende information med live chat uden at spilde vigtig tid. Du kan endda tilknytte nyttige links og indhold direkte i chat vinduet til kunden, så han ikke selv behøver at søge efter informationen.

Glade kunder med live chat

Da SuperOffice Chat er 100% integreret med CRM softwaren, behøver dine kunder aldrig gentage sig selv. Al kunde kommunikation, uanset om det er fra webformular, email, telefon eller chat, opbevares ét centralt sted og er tilgængeligt for alle i virksomheden. Det betyder, at alle i din virksomhed har det bedst mulige udgangspunkt for at hjælpe kunder.

Skærmbillede SuperOffice CRM

Tilpas din live chat

Tilføj dit billede, vælg hvordan, hvor og hvornår din chat rude skal vises for besøgende på din hjemmeside. Opret så mange chat kanaler, som du har brug for, få nemt indbygget chat modulet på de hjemmesider, du ønsker.

 Eksempler på personalisering

Tilpas din live chat

GØR EN FORSKEL

Thrive er et helt nyt koncept fra SuperOffice og vores mål er enkelt – at hjælpe dig med at skabe vækst. Som medlem af Thrive får du adgang til nye strategier, originale artikler og unikke undersøgelser, som du kan bruge til at forbedre den måde, du arbejder på.