Deltag på SuperOffice CRM-Tour: CHANGE 2024 på Islands Brygge i København! 
📅 Dato: 12. september 

Deltag på SuperOffice CRM-Tour: CHANGE 2024 på Islands Brygge i København! 
📅 Dato: 12. september

Inspiration - Nyhederne i SuperOffice CRM og Service

Se optagelse >>

På dette InspirationsWebinar kan du høre om nyhederne i SuperOffice generelt. Herunder den nye Skærmdesigner, som nu også kan benyttes til at designe skærme på Salg og Projekter. Sammen med Skærmdesigneren viser vi også de nye konfigurerbare aktivitetesfaner, der kan tilpasses til at vise præcis den data, der giver værdi for jeres medarbejdere. 

Derudover sætter vi fokus på SuperOffice Service. Med dette værktøj kan medarbejderne nemt og effektivt håndtere henvendelser fra jeres kunder. De har fuld kontrol med hver enkelt sag og har et bedre overblik over alle igangværende sager via de nye dynamiske dashboards.

Se hvordan I med SuperOffice Service kan gøre det nemt for kunderne at kontakte jer. I kan minimere svartider og sikre, at kunderne altid får et professionelt svar. Og vi viser den nye version af SuperOffice Service - der snart kommer i et helt nyt design. 

Til sidst tager vi et smugkig på det nye "Sales Target Unlimited", som er muligheden for at arbejde med budgetter i SuperOffice.

Webinaret afholdes på dansk af Susan Laugaard Hansen og Mariann Antoniussen.

Se præsentation

Du er altid velkommen til at tage fat i os, hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information.