Vi har sammensat en ”Remote service pakke”, der kan hjælpe virksomheder med at tage sig godt af kunderne under COVID-19.

COVID-19 opdatering

Læs mere

Mød kernen i SuperOffice CRM - stærkt og helt enkelt

Vil du skabe fantastiske kunderelationer? Vi kan hjælpe dig. Stærke CRM funktioner i SuperOffice CRM hjælper dig med at organisere dine kontakter, styre alle dine opgaver, dokumenter og emails og gør det helt enkelt at følge op på dine kunder.

Kontaktstyring

Al kunde-kommunikation ét sted

SuperOffice hjælper dig med at samle al vigtig kundeinformation ét sted - både kontaktinformation, emails, telefonsamtaler, dokumenter og mødenotater. Alle i din virksomhed har adgang til vigtig kundeinformation med bare et klik.

Dagbogen

Få alle på samme side

Benyt den delte kalender i SuperOffice til at registrere aktiviteter, planlægge projekter, finde ledig tid og dele information. 

Find ledig tid for dig og dit team. Hvis alle er optagede, foreslår systemet automatisk alternative tidspunkter, hvor alle er ledige.  Aftaler gemmes i systemet, så du altid kan gå tilbage og se, hvad der er sket, hvornår.

Microsoft Office & mail integration

Få din produktivitet op i gear

Gemme, dele og samarbejde om dokumenter har aldrig været nemmere. SuperOffice integrere direkte med Microsoft Office 365, G Suite og større email applikationer så som Exchange, Outlook, Notes, Gmail og alle IMAP baserede email servere. 

Udsendelse

Hurtige og nemme udsendelser

SuperOffice indeholder et simpelt udsendelsesværktøj, så alle kan sende flotte, tilpassede e-mails og dokumenter til kontakter i SuperOffice CRM databasen. Det er nemt at holde kontakten med kunder, potentielle kunder og andre samarbejdspartnere - og altid få alle til at føle sig værdsatte og opdaterede.

Kalender synkronisering

Synkronisér dine kalendere

Med Nebula Synchronizer, som er udviklet af vores partner Infobridge Software, synkroniseres din SuperOffice kalender automatisk med Microsoft Outlook, Exchange eller Google Calendar. Du kan også dele aftaler og opgaver fra SuperOffice kalenderen med andre, som ikke benytter SuperOffice.

Yderligere funktioner Standard SuperOffice funktioner

Har du spørgsmål? Ring til os på 70 10 22 01. Vi vil meget gerne hjælpe.

 • Dokumenthåndtering

  Spar tid med godkendte standard skabeloner i Microsoft Office 365 eller Google Apps for Work og bevar et ensartet og genkendeligt design i al din korrespondance. Standard breve og tilbud kan nemt og automatisk opdateres med den valgte kundes adresse, kontaktperson og dato.
 • Projektstyring

  Nedbryd komplekse projekter i mindre dele, som er nemme at styre. Opret milepæle, opgavelister og opgaver, som kan hjælpe dig med at få mere kontrol over dine projekter og samarbejde mere effektivt med dine kolleger. For projekter som gentages igen og igen, kan du endda oprette Projektguider, som skitserer hvert trin i projektet og hjælper dig med at huske, hvad du skal gøre.
 • Udvalg

  Gode samtaler starter med at vide, hvem du skal tale med og personens interesseområder. Find din rigtige målgruppe ved hjælp af Udvalg i SuperOffice. Filtrér efter geografi, branche, stilling, salgscyklus, interesser og meget mere.
 • Mobil CRM

  Vores Pocket CRM app til smartphones og tablets giver dig nem adgang til al din vigtige kundeinformation hvor som helst, når som helst. Du får fuld adgang til din CRM data, og du kan løse hastesager og opgaver, du har glemt, også når du har forladt kontoret og din PC eller Mac. Pocket CRM virker på Android og iOS.
Vi lever og ånder for glade og tilfredse kunder!

Start din 30 dages FREE trial i dag