superoffice sales

Spækket med funktioner, så dit smil bliver større og dine resultater endnu bedre - SuperOffice giver dig stærke salgsfunktioner, som hjælper dig med at give præcise forecasts, styre din pipeline og ganske enkelt lukke flere salg. Du kan endda oprette tilbud og lægge ordre med et enkelt klik.

Gå aldrig glip af salg

Vær sikker på, at dit hårde arbejde hjælper dig med at nå dine salgsmål. Med SuperOffice kan du følge hver eneste salgsmulighed i din pipeline fra start til slut. Få overblik over alle salg, styr din pipeline, giv et præcist forecast og nå endnu bedre resultater.

 Smilende mand og kvinde i uformelt møde

Quote. Click. Close.

Luk flere salg med SuperOffice. Alle sælgere har brug for at udarbejde tilbud, og med SuperOffice er det nemt. Opret tilbud, håndter versioner, få godkendelse og læg endda ordre med et enkelt klik. Så vi et smil?

Skærmbillede SuperOffice CRM. Tilbud

TOP-ANMELDELSER AF CRM SOFTWARE FRA VORES KUNDER

SuperOffice høster mange stjerner på alle større anmeldelsesplatforme. Baseret på mere end 350 anmeldelser ligger SuperOffice CRM højt, når det gælder brugervenlighed og kundeservice.

ØG OMSÆTNINGEN

SuperOffices kunder øger i gennemsnit deres årlige omsætning med 16 %. Få en snak med en af vores erfarne teammedlemmer og hør, hvordan SuperOffice kan hjælpe din virksomhed med at vækste.