superoffice marketing

SuperOffice giver dig værktøj til at fange flere leads af høj kvalitet gennem webformularer og målrettet email marketing. Ram din målgruppe bedre og kom i vigtig dialog, som kan føre til øget omsætning.

Alt hvad du skal bruge for at få flere leads

Du får bedre marketing resultater ved at kende din målgruppe og være i stand til at nå dem på en effektiv måde.

  • Udarbejd professionelle kampagner
  • Skab højere konverteringsrater
  • Opnå bedre kampagneresultater
 Midnattsol over fjord
Winter scene. Man walking on a frozen lake.

Målrettet markedsføring

Udvalg hjælper dig med at skabe målrettede mailinglister på baggrund af en række kriterier så som kontaktinformation, aktiviteter, projekter, salgsmuligheder og meget mere.

Samler alle dine leads ét sted

SuperOffice gør det nemmere at importere og gemme al information om dine leads ét sted, uanset hvilken kilde de kommer fra - webformularer, emails og visitkort. Det gør det nemt at skabe mere målrettede udsendelseslister.

 Smilende mand på kontoret

Hurtig og nem

SuperOffice indeholder et simpelt udsendelsesværktøj, så alle kan sende flotte, tilpassede e-mails og dokumenter til kontakter i SuperOffice CRM databasen. Det er nemt at holde kontakten med kunder, potentielle kunder og andre samarbejdspartnere - og altid få alle til at føle sig værdsatte og opdaterede.

Skærmbillede SuperOffice CRM

TOP-ANMELDELSER AF CRM SOFTWARE FRA VORES KUNDER

SuperOffice høster mange stjerner på alle større anmeldelsesplatforme. Baseret på mere end 350 anmeldelser ligger SuperOffice CRM højt, når det gælder brugervenlighed og kundeservice.

 To smilende samer i et mødelokale

Vores smilende tilgang til forretning

Hos SuperOffice har vi en oprigtig interesse i vores kunder og de udfordringer, de møder i deres hverdag. Vi er overbeviste om, at kunderelationer betyder noget, og hvis de bliver plejet, udviklet og respekteret, vil disse fantastiske relationer føre til forretningssucces og vækst. Vi brænder for at skabe, forbedre og udvikle enestående CRM med et smil.