Ny guide: Thriving in tough times
Hent guiden i dag! 

Modtag vores nyhedsbrev.

SKAB GODE KUNDEOPLEVELSER, OG OPBYG VÆRDIFULDE KUNDERELATIONER

PLATFORMEN, DER GIVER DIG MULIGHED FOR AT SÆTTE DINE KUNDER FØRST

B2B-indkøbere og kunder interagerer med din virksomhed på tværs af et utal af kontaktpunkter, og deres kunderejse er mere kompleks end nogensinde før. Men deres forventninger er faktisk ret ligetil: "Sørg altid for at levere en god kundeoplevelse, ellers køber vi et andet sted." Det kræver faktisk ret meget af din forretning. Du skal være proaktiv og kunne forudse deres nuværende og fremtidige behov. Dette er kun muligt, hvis alle dine kundevendte teams og processer er perfekt koordinerede. SuperOffice CRM platformen giver dine salgs-, marketing- og serviceteams mulighed for at fokusere alle deres kræfter på at skabe de gode kundeoplevelser, der er afgørende for at opbygge langvarige, værdifulde kunderelationer.

For det første giver SuperOffice CRM dig et 360-graders overblik over alle dine kunder. Det giver dine teams mulighed for at skabe skræddersyede oplevelser baseret på kundernes interesser, købshistorik og meget mere. For det andet får du en bred vifte af procesoptimerings-, AI- og automatiseringsværktøjer. De hjælper dig med at strømline alle dine processer i marketing og kundeservice. Endelig kommer SuperOffice CRM med en integreret Customer Engagement Platform (CEP). Her registreres og gemmes enhver interaktion, du har med kunderne - via alle kanaler - så du kan kommunikere i realtid baseret på kundernes aktivitet. Med dette kan du overgå selv de mest krævende kunders forventninger til din respons.

LAD OS TAGE EN SNAK OM AT FORBEDRE DINE KUNDEOPLEVELSER

Vi har i mere end 30 år hjulpet europæiske virksomheder med at blive bedre til at skabe gode kundeoplevelser. Lad os tage en snak om, hvordan CRM kan hjælpe dig med at sætte dine kunder først og forbedre den måde, du interagerer med dem.