Ny guide: Thriving in tough times
Hent guiden i dag! 

Modtag vores nyhedsbrev.

Webinar - 
Sælg mere med CRM

Se optagelse

Mange salgsorganisationer arbejder reaktivt og ineffektivt med salget i hverdagen. Covid-19 har forstærket og synliggjort disse svagheder – også fordi de traditionelle salgskanaler og metoder hos sælgerne er blevet udfordrede igennem 2020. 

Det betyder, at topledelsen og salgsledelsen er blevet mere bevidste om vigtigheden af gode data og af at ændre sælgernes vaner.

Søren Olesen, salgschef hos BarkerBille så et behov for at styrke hans salgsteam, især på tilgangen til det svære nysalg. Han brugte Niels Holme fra Mosano som sparringspartner til at:  

  • Gøre sælgerne mere opsøgende over for deres leads og kunder
  • Styrke deres arbejde med at kvalificere leads og opbygge en stærkere pipeline
  • Hjælpe dem til - med afsæt SuperOffice CRM - at prioritere, planlægge og gennemføre flere konkrete aktiviteter i en allerede travl hverdag

På dette webinar kan du høre meget mere om, hvordan Mosano og BarkerBille har arbejdet sammen om at styrke nysalget og drevet forandringsprocessen gennem det usædvanlige år 2020. 

Fokus har været på først at fastlægge og forankre en stærkere salgsproces i SuperOffice CRM. Med afsæt i klare definitioner, de rigtige data og udvalg som sikrer det nødvendige overblik. Dernæst på at arbejde med sælgernes prioritering af det mere opsøgende salg i hverdagen. Her har dels træning af sælgerne i, hvordan de i praksis skal opsøge, kvalificere og forpligte leads og kunder til fortsat dialog, dels salgsledelsens planlægning af nye salgsaktiviteter, krav om dokumentation heraf i CRM og opfølgning på udbyttet i salgsteamet, været vigtige byggesten.

Sælgerne kan nu meget nemmere arbejde fokuseret med udvalgte leads og kunder og samtidig indfri nye KPI’er. Ligesom at salgsledelsen let kan få overblik og indsigt i sælgernes aktiviteter og rapporterer til topledelsen på de indsatser, som skal sikre fortsat vækst. For BarkerBille har det konkret betydet øget synlighed i markedet, flere varme leads og nye kunder.

Vil du inspireres til, hvordan du i praksis kan sælge mere med CRM, så se denne webcast.

Præsenteret af:

Pernille Møller Lund, SuperOffice - Se præsentation
Niels Holme, Mosano og Søren Olesen, BarkerBille - Se præsentation

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte os.