Tilmeld dig i dag for at modtage vores nyhedsbrev.

Modtag vores nyhedsbrev.

Håndtering af dokumenter og emails i SuperOffice

Hver dag lander der en bunke forskellige emails i din indboks: Vigtige, knap så vigtige og nogen helt irrelevante!

Og det er sikkert sket, at du har “mistet” vigtig information i mængden, eller har brugt lang tid på at lede efter den email, som du hurtigt skal videresende til din kollega.

Og når du er færdig, er indbakken fyldt op igen. Lyder det bekendt?

SuperOffice indeholder værktøj til at håndere og gemme din information på en struktureret og enkel måde. På den måde er du sikker på, at den information, du modtager, ikke bliver spredt rundt omkring i din indboks. Det er i stedet velorganisteret og kan nemt findes frem, når du har behov for det.

I denne demo vil vi vise dig, hvordan du kan:

  • Booke tid i kalenderen til følge op på indkomne emails
  • Arkivere en email som en forespørgsel, som din kollega skal tage sig af
  • Dele information i din virksomhed - nemt og enkelt

Dette er Abigail. Hun arbejder i salg. Hver dag modtager hun mange emails. Nogle emails er til orientering, andre er supplerende information, nogle skal deles med kollegaer, og nogle af dem må hun straks tage sig af.

Lad os vise dig, hvordan Abigail bruger SuperOffice til at håndtere sine dokumenter og dele dem med resten af virksomheden på en enkel og effektiv måde.

Abigail får en email fra sin kunde, som ønsker mere information om produkter og priser.

Da hun har behov for lidt tid til at indsamle det relevante materiale til sin kunde, svarer hun ikke med det samme.

I stedet arkiverer hun emailen som en opgave i sin kalender med bare få klik. På den måde sikrer hun, at hun ikke glemmer at følge op på denne email henvendelse.

Og for at holde orden i sin indboks, så den er nemmere at overskue, har Abigail opsat SuperOffice til automatisk at fjerne emailen fra sin indboks, når hun arkiverer den.

Abigail får sommetider spørgsmål fra sine kunder, der kræver hjælp fra hendes kollegaer i kundesupport.

Når det sker, arkiverer hun emailen som en sag direkte til kundesupport. Emailen kommer så i supportkøen, og hendes kollegaer vil håndtere den.

På det seneste har Abigail haft travlt med at organisere en årlig event for VIP kunder. Derfor har hun modtaget en masse beskeder fra leverandører, partnere og kunder omkring den kommende event.

Disse emails indeholder mange detaljer og vigtig information. Abigail arkiverer disse emails som dokumenter under det projekt, de vedrører. På den måde, har hun altid en ren indboks og risikerer ikke at miste en eneste email.

Vi har nu vist dig, hvordan du kan:

  • Booke tid i din kalender til at følde op på indkommende emails
  • Arkivere en email, som en forespørgsel, som dine kollegaer skal løse
  • Dele information med virksomheden nemt og enkelt

Dette var bare en lille smagsprøve på, hvordan SuperOffice kan hjælpe dig med at blive mere effektiv.

Se også gerne vores andre videoer for at lære mere om, hvordan SuperOffice kan hjælpe dig med at blive mere produktiv, eller prøv det selv.