Deltag på SuperOffice CRM-Tour: CHANGE 2024 på Islands Brygge i København! 
📅 Dato: 12. september 

Deltag på SuperOffice CRM-Tour: CHANGE 2024 på Islands Brygge i København! 
📅 Dato: 12. september

Leadexplorer: Sådan kan du udnytte trafikken på din hjemmeside

Du kan spørge enhver sælger om, hvad deres største udfordring er, og svaret vil helt sikkert være: “Ikke nok salgsklare leads”.

Traditionelt er det marketingafdelingen, som leverer nye leads til salg, men sælgerne må også selv lede efter leads for at fylde deres pipeline.

Sælgerne ved, at jo flere leads, de genererer, jo større chance har de for at lukke et salg. Hver eneste kundeemne er en salgsmulighed.

Der findes forskellige steder, hvor salg kan lede efter nye leads:

  • De køber en liste over mulige kunder og ringer kold kanvas til dem.
  • De deltager på netværksarrangementer såsom messer, konferencer og udstillinger, hvor de kan møde personer, som er interesserede i deres produkter og serviceydelser.
  • De spørger deres eksisterende kunder om henvisninger.
  • De er engagerede på de sociale medier og indleder dialog online med personer, som viser interesse for det, de tilbyder.
  • De kontakter deres tidligere kunder eller tabte emner med det formål at sælge til dem igen eller genåbne et salg.

Det er altsammen godt. Men ...

Der findes en anden leadgenererende kilde, som er nemt tilgængelig, men som sælgerne desværre ofte helt glemmer – det er deres egen virksomheds hjemmeside!

En leadgenererende guldmine lige foran dig

B2B kunder er blevet mere og mere uafhængige af sælgere, når de træffer deres købsbeslutning.

Værd at vide:

Det betyder, at mens kundeemner har travlt med at undersøge dine produkter og udvælge leverandører online, har du som sælger næsten ingen mulighed for at påvirke deres valg.

Men hvad hvis du kunne identificere de personer, som har besøgt din hjemmeside, få information om, hvad de kigger på, og på den måde tage kontrollen over salgsprocessen tilbage? Det lyder godt, ikke?

Med Leadexplorer til SuperOffice kan du løfte sløret for den anonyme trafik på din hjemmeside – denne app gør ukendte besøgende på hjemmesiden til reelle salgsmuligheder.

Løft sløret for dine salgsmuligheder

Lad os opsummere: I de fleste tilfælde ved sælgerne ikke, om deres potentielle nye leads har undersøgt virksomheden før, og hvilken information, de har søgt efter.

Resultatet er, at sælgerne må ringe kold kanvas og gætte på, hvad deres leads kunne være interesserede i.

Leadexplorer fra eMarketeer giver dig mulighed for at løfte sløret for trafikken på din hjemmeside, så du kan se præcis hvem, der viser interesse for dine produkter. Det er designet til professionelle sælgere, som prioriterer deres tid og foretrækker at arbejde med målrettede og effektive aktiviteter. Leadexplorer hjælper dig med at foretage velinformerede vurderinger af, hvor involveret et nyt lead er, og kaster samtidig lys over, hvad dine eksisterende kunder er interesserede i.

Lad os se nærmere på, hvad Leadexplorer til SuperOffice kan hjælpe dig med:

Hvem kigger?

Denne app sporer og identificerer de virksomheder, som besøger din hjemmeside. Den giver dig det fulde overblik over, hvem der er interesserede, og mulighed for i langt højere grad at analysere trafikken på din hjemmeside og finde forskellige mønstre i adfærden.

Et varmt lead eller ej?

Den viser også, hvad de kigger på, i hvor lang tid, og hvilken information de vender tilbage til, så du får et klart billede af deres engagement og data om deres adfærd. Det giver dig mulighed for at skabe en liste over de mest lovende muligheder og mere præcist og målrettet bearbejde disse leads.

Interaktion i realtid

Leadexplorer vil give dig besked om, der er nogen på din hjemmeside lige nu. Så hvorfor ikke benytte denne mulighed til at komme i kontakt med dem, “mens jernet er varmt”? Start en dialog via en live chat eller giv dem mulighed for at udfylde en webformular. Du kan også bare give dem et opkald på det helt rigtige tidspunkt.

Tjek din database

Med en tæt integration til SuperOffice CRM vil Leadexplorer fortælle dig, om kundeemnet allerede findes i din database, og vise dig den information, du har om dem. Og hvis kundeemnet ikke er i dit CRM-system endnu, kan du tilføje det til din database med et klik.

Berigede virksomhedsprofiler

Denne app hjælper dig med at berige individuelle virksomhedsprofiler ved at levere yderligere information indsamlet fra forskellige databaser. Udstyret med denne viden kan du trygt indlede et salgsmøde eller foretage det afgørende telefonopkald.

Alle salgsinformationer samlet ét sted

Hvis den virksomhed, som har besøgt din hjemmeside, allerede findes i din SuperOffice-database, vil Leadexplorer give dig et fuldt overblik over alle registrerende salgsdata, såsom hvem der ejer dette lead, det totale salg, åbne salg og seneste salgsmuligheder.

Styrk dine sælgere

Da app'en viser dig, hvad dine eksistrende kunder ser på, har du en større chance for at krydssælge eller sælge mere til dine kunder. Når de har vist interesse for noget, er der jo gode chancer for, at det er noget, de har brug for (de ved det måske bare ikke endnu)!

Gør din hjemmeside til en salgsmagnet

For salg er trafik på hjemmesiden som den mørke side af universet – vi ved, at den findes, men ingen kan se den.

Leadexplorer hjælper dig med at løse mysteriet om trafik på hjemmesiden, så du kan bruge det til at generere det, du ønsker dig allermest – salgsklare leads! Og du kan også tage dig bedre af de eksisterende kunder.

App'en kan bruges direkte i SuperOffice CRM, og det tager kun nogle få minutter at komme i gang. Læsevenlige visuelle data kombineret med et moderne brugerinterface gør Leadexplorer til et intuitivt salgsværktøj, som hjælper dig med at sælge mere.

 

Vil du have viden, der kan hjælpe din virksomhed til at vækste?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få del i den viden, vi har samlet, mens vi har hjulpet virksomheder med at omsætte relationer til god forretning.