Vi har sammensat en ”Remote service pakke”, der kan hjælpe virksomheder med at tage sig godt af kunderne under COVID-19.

COVID-19 opdatering

Læs mere

Fleksible implementeringsmuligheder

Alle virksomheder er forskellige og har forskellige behov. Derfor mener vi også, at CRM software skal være fleksibelt og tilpasse sig dine forretningsbehov og ikke omvendt. Denne fleksibilitet betyder, at vi tilbyder dig en løsning, som tilpasser sig og udvikler sig sammen med din virksomhed.

  • Lokalt

    Du kan vælge at installere SuperOffice CRM i dit eget interne IT miljø. Det betyder, at du selv leverer og administrerer hardware og platforme og således bevarer kontrollen med alle systemer og data.

  • Hosted hos din eksterne hosting partner

    Hvis du allerede hoster andre forretningsapplikationer hos en hostingpartner, kan du vælge også at implementere SuperOffice CRM hos dem.

  • SuperOffice Online

    SuperOffice CRM Online er vores cloud tilbud. Vi tager os af hosting, back-ups, opgraderinger etc., og det giver dig mere tid til at fokusere på din forretning og ikke bekymre dig om IT driften. SuperOffice CRM Online fås som et bruger pr. måned abonnement og giver dig fleksibilitet til at tilføje ekstra brugere, når din virksomhed vokser, uden at skulle investere i dyr IT infrastruktur. Du kan trygt stole på, at din information er gemt i vores topsikrede datacenter, og at du har adgang til alle de stærke SuperOffice CRM funktioner hvor som helst - når som helst.

6.000 kunder - og der kommer hele tiden flere

Tre enkle måder at kontakte os

Delta Park 46, stuen
2665 Vallensbæk Strand

70 10 22 01