Vi har sammensat en ”Remote service pakke”, der kan hjælpe virksomheder med at tage sig godt af kunderne under COVID-19.

COVID-19 opdatering

Læs mere

Rapporter og dashboards

Få den indsigt, du har behov for, når du skal træffe vigtige beslutninger for din forretning. Med brugervenlige rapporter og dashboards lige ved hånden gør SuperOffice det nemt for dig at styre daglige opgaver, forbedre processer, løse eventuelle udfordringer og forfølge muligheder.

Standard rapporter

Bedre indsigt i dine aktiviteter

SuperOffice tilbyder en række muligheder for standard rapportering. Skab rapporter om en hver kombination af data - fra kunder, kundeemner, aktiviteter og salg - og alle resultaterne kan nemt eksporteres til Microsoft Excel.

Marketing

Skab bedre kampagner

Indbyggede dashboards giver dig den indsigt, du skal bruge til at forbedre fremtidige kampagneresultater. Det er nemt at følge åbningsrater, klikrater og salgsresultater  relateret til dine forskellige kampagner.

Salg

Træf kvalificerede beslutninger

I salgsafdelingen er pipelinestyring og forecast daglige opgaver. Du har alle sælgernes - eller salgsteams - salgsmuligheder er lige ved hånden. Stærke funktioner hjælpe dig med skabe et billede over alle kunder, som har brug for ekstra opmærksomhed. Tilføj Business Analyze for SuperOffice og du får standardiserede dashboards, som alle sælgere eller salgschefer drømmer om.

Service

Kundeservice med et stort smil

Dit kundeserviceteam har ansvaret for, at dine kunder er glade og tilfredse. Med vores indbyggede dashboards får du det overblik, du skal bruge for at se nærmere på de mest almindelige kundesprøgsmål, identificere dine flaskehalse og træffe mere kvalificerede beslutninger.

Business Intelligence

Viden er magt

Business Intelligence giver dig værdifuld indsigt. Business Analyze for SuperOffice er et stærkt Business Intelligence værktøj, der hjælper dig med at træffe hurtige beslutninger baseret på fakta fremfor intuition.

Du kan identificere tendenser, motivere medarbejdere, dele præcise rapporter og opbygge en stærk kultur. Alle afdelinger fra salg og marketing til kundeservice får fordel af personlige dashboards, real-time KPI opdateringer og andre motiverende redskaber.

Start din 30 dages FREE trial i dag