Ny guide: Thriving in tough times
Hent guiden i dag! 

Modtag vores nyhedsbrev.

SuperOffice er et ekstremt intuitivt program. Det skal være nemt for mine sælgere

Thomas Jeshøj, Salgsdirektør

Virksomheden

Den danske del af Dstny blev oprindeligt grundlagt i Hørsholm i Danmark i 2005 og hed ipvision a/s.
ipvision a/s blev opkøbt af Dstny Group i august 2021.

Dstny tilbyder professionelle kommunikations- og samarbejdsløsninger til erhvervslivet. Dstny sikrer, at virksomhedernes kommunikation og samarbejde med deres kunder har bedst mulige betingelser. Vores fokus er på vores kunders kundeservice, sikkerhed, effektivitet og fleksibilitet overfor deres kunder. Vi leverer internetforbindelser, netværk, mobiltelefoni og ip-telefoni, samt Unified Communications & Collaboration baseret på en hosted infrastruktur.

Lær mere om Dstny

Du får selv den mest ustrukturerede sælger til at performe i sådan et system

Thomas Jeshøj, Salgsdirektør

Løsningen

Det er vigtigt for sælgerne, at det er nemt at få data ind i CRM. De skal nemt kunne se data. De skal nemt kunne arbejde med data. De skal nemt kunne lave en masse søgninger på kryds og tværs af data. De skal nemt kunne få data ud.

Der er SuperOffice genialt. Du kan selv skræddersy det overblik, du har brug for i dagligdagen. Du kan se her, hvordan vi gør. Det gør, at du får selv den mest ustrukturerede sælger til at performe i sådan et system. Vi har højnet vores datakvalitet væsentligt i den snart lange periode, vi har brugt SuperOffice.