Tilmeld dig i dag for at modtage vores nyhedsbrev.

Modtag vores nyhedsbrev.

EN PLATFORM TIL OMSÆTNINGSVÆKST

Alle virksomheder ønsker at øge omsætningen. For at gøre dette, må I opbygge langvarige relationer, der skaber værdi. SuperOffice CRM forbinder salg, marketing og kundeservice og er derfor en omfattende platform, der hjælper jer med at arbejde smartere, skabe stærkere bånd og opnå bedre resultater.

BYG FORRETNINGEN OMKRING MENNESKER

SuperOffice CRM giver jer den platform, I skal bruge til at bygge bro mellem kundedata og omsætning. Det hjælper jer med at håndtere alle kundeinteraktioner bedre ved at sætte kunderne i første række og få mere ud af jeres tid, data og  ressourcer.

De værktøjer du skal bruge - ét sted

Bruger I forskellige værktøjer i salg, marketing og kundeservice? Det er tid til en mere smidig løsning. Én database, hundredvis af applikationer – det er SuperOffice CRM!

EN PLATFORM TIL AT SKABE LANGVARIGE RELATIONER

 • Icon

  Fælles oversigt

  SuperOffice CRM giver alle i organisationen et 360-graders overblik over alle igangværende eller planlagte aktiviteter og al kommunikation med en bestemt kunde og gør samarbejde på tværs af teams nemmere end nogensinde.

 • Icon

  Et fleksibelt system

  For at dække jeres aktuelle eller fremtidige behov kan I vælge et eller flere af produkterne; Sales, Marketing eller Service. Med SuperOffice CRM får I fleksibilitet og kan udvide i takt med at forretningen vokser.

 • Icon

  Procesunderstøttelse

  SuperOffice CRM understøtter alle vigtige salgs-, marketing- og kundeserviceprocesser, så I kan optimere dem og få dem til at matche jeres kunders unikke rejse med jeres brand.

 • Icon

  Indbygget intelligens og analyse

  SuperOffice CRM har indbygget AI-funktionalitet, der hjælper alle teams med at få mere ud af jeres data om kunder og kundeemner. I kan reagere hurtigere, kommunikere bedre og få større gennemslagskraft.

 • Icon

  Customer Engagement Platform

  SuperOffice CRM har en kundeplatform - Customer Engagement Platform/CEP med flere værktøjer til at tilbyde selvbetjeningsmuligheder til jeres kunder – så I kan I levere fantastiske kundeoplevelser 24/7.

 • Icon

  Personlig produktivitet

  SuperOffice CRM giver kundeorienterede brugere effektive arbejdsværktøjer til at udføre deres daglige rutineopgaver, øge produktiviteten og samarbejde ubesværet med kolleger ved nemt at dele dokumenter, kalendere, e-mails, projekter mm.

HVER RELATION ER EN FORRETNINGSMULIGHED

Lær hvordan I med SuperOffice CRM kan gøre hver eneste kunderelation til en forretningsmulighed

MERE END 30 ÅRS CRM EKSPERTISE

SuperOffice har brugt mere end tre årtier på at hjælpe europæiske virksomheder med at skabe vækst og få succes. Det er derfor, vores kunder giver os gode anmeldelser:

Award badges logoer

Gør relationer til en god forretning i dag med SuperOffice CRM

 Illustration af SuperOffice dashboard

Lær hvordan vi i 30 år har hjulpet virksomheder med at skabe vækst

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage originalt indhold skabt til at hjælpe dig med at forvandle relationer til omsætning.

 Illustration af SuperOffice-maskot Hugo