Tilmeld dig Thrive- en indholdsserie, der er skabt til at hjælpe dig med at gøre relationer til god forretning

SuperOffice Service gør det nemt at håndtere kundeservice

Mød Dave. Han arbejder i kundeservice. Daves job er at tage sig af alle indgående kundeemails og telefonopkald. Og der er mange af dem. Fra spørgsmål om produkter og priser til henvendelser om mere information og engang imellem endda klager.

Faktisk er der så mange henvendelser, at det bliver svært at holde styr på alt det, der er gang i. Ofte er Dave ikke sikker på, om han har besvaret alle emails sidst på dagen, og han har ikke det fulde overblik.

F.eks. hader han situationer, som den i dag. En af hans kollegaer fra salg kom over med en utilfreds kunde i telefonen og spurgte, hvorfor kundens email ikke er blevet besvaret i to dage.

Det viser sig, at Dave har videresendt emailen til en anden kollega, som sikkert bare har glemt den.

Og så er der Andrea. Andrea er kundeservicechef. Hendes job er at sikre, at alle kundespørgsmål bliver besvaret, og kundeservicen er helt i top.

Når Dave bliver spurgt om, hvor mange henvendelser han har modtaget og besvaret, kæmper han altid for at finde et præcist svar til Andrea. Og for at være helt ærlig, bliver han en lille smule irriteret, fordi det tager så lang tid at finde ud af.

Men hvad med dig?

Hvor mange emails og opkald har du modtaget fra kunder i dag?

Eller endnu vigtigere, hvor mange har du besvaret?

SuperOffice Service gør det nemt at håndtere kundeservice.

Du kan hurtigt besvare opkald og emails.

Hvis du har brug for mere information fra en kollega eller en anden afdeling, kan du videresende emails og kan stadig holde styr på status.

Du kan endda opsætte alarmer, som aktiveres, hvis emails ikke er blevet besvaret indenfor en tidsramme.

Og hvis du har behov for at rapportere om, hvor mange henvendelser du har modtaget eller besvaret, er det så nemt som et klik på en knap.

Med SuperOffice Service er Dave glad, fordi han har fuldstændig styr på antallet af kundehenvendelser, der kommer ind, og det antal, han har besvaret.

Andrea er glad, fordi hun kan se, at kunder får svar hurtigt og effektivt hver dag.

Ikke flere post-it beskeder. Ingen spild af tid på at tælle antallet af henvendelser manuelt. I stedet kan du bruge tiden på at fokusere på dine kunder og skabe en bedre kundeserviceoplevelse.

Se gerne vores andre videoer og lær mere om, hvordan SuperOffice kan hjælpe dig med at arbejde smartere!

Prøv SuperOffice Service i dag