Tilmeld dig Thrive- en indholdsserie, der er skabt til at hjælpe dig med at gøre relationer til god forretning

SuperOffice CRM - En bedre måde at styre forretningen

Mød Sarah. Hun driver sin egen virksomhed.

Sarah startede i det små med bare nogle få kunder. Som ejer af en mindre virksomhed var det nemt for hende at have et godt kendskab til kunderne og tilbyde dem det, de efterspurgte.

Med tiden begyndte Sarah’s virksomhed at vokse. Hun fik sig et kontor og ansatte medarbejdere!

Telefonopkald, emails, forespørgsler og ordrer – alt begyndte at gå stærkt. Og på et tidspunkt vidste Sarah's højre hånd ikke, hvad hendes venstre hånd foretog sig. Kunderne blev fremmede for hende, emails blev ikke besvaret, kundehenvendelser blev overset, information gik tabt, og salgmuligheder forsvandt ud i den blå luft.

Så Sarah besluttede at arbejde endnu hårdere! Til sidst havde hun så travlt, at hun glemte sin mands fødselsdag! Og så skete det værst tænkelige – Sarah’s virksomhed begyndte at miste kunder.

“STOP!” tænkte Sarah. “Der må være en bedre måde“ Hvad er det, jeg har brug for? Jeg har brug for et værktøj til at finde, fange og fastholde flere kunder.” Og det var den dag, Sarah opdagede SuperOffice CRM.

SuperOffice CRM er en software, som samler al din kundeinformation ét sted, hjælper dig med at få flere leads, lukke flere aftaler og håndtere alle dine kundehenvendelser. Alt det giver flere smil hele vejen rundt!

Kunderne smiler, fordi de føler sig værdsatte. Sarah smiler fordi hendes forretning blomstrer. Og hele virksomheden smiler, fordi de har har succes!

Nu kan Sarah endelig læne sig tilbage og nyde en grillaften med sin familie!

Kan det virkelig være så enkelt? Ja, det kan det!

Se gerne vores andre videoer og lær mere om, hvordan SuperOffice kan hjælpe dig med at blive mere produktiv, eller prøv det selv.

Prøv det gratis