SuperOffice InspirationsMorgen

Vi afholder en InspirationsMorgen hver anden måned i København og Aarhus fra kl. 9-11. Der er fri adgang for alle kunder, og udover det udvalgte faglige emne er der rig mulighed for netværk og dialog. Du har bl.a. mulighed for at møde andre SuperOffice-brugere og selv deltage aktivt.

Du opfordres også til at komme med ønsker og ideer fra din egen hverdag og dele inspiration og erfaring med de andre deltagere på dagen.

Hvorfor egentlig deltage i en InspirationsMorgen?
Når kunder kommer igen og igen, glæder det os naturligvis rigtig meget og er et udtryk for, at den investerede tid giver godt udbytte retur. Der er heldigvis altid god stemning, gode spørgsmål og virkelig god feedback.

Vi opfordrer alle til at deltage i disse arrangementer, som er gratis, der er morgenmad, masser af faglig sparring og netværk bl.a. med andre SuperOffice-brugere og beslutningstagere.

Sådan får du mere ud af din CRM-investering og af din fremtid med SuperOffice.

Hold øje med vores hjemmeside her for datoer og emner, samt invitationerne, som vi sender ud via e-mail. Giv også meget gerne dine input til emner og andre gode ideer, du måtte have.

Deltagerne udtaler bl.a.:
"Tak for i fortsætter dette gode tiltag”
”Super godt arrangement i dag, med masser af spændende inspiration, så tak for det” 
”Tak for endnu en inspirerende formiddag”