Vi har sammensat en ”Remote service pakke”, der kan hjælpe virksomheder med at tage sig godt af kunderne under COVID-19.

COVID-19 opdatering

Læs mere

CRM DAGEN 2020

UDSAT til oktober - SuperOffice CRM DAGEN 2020 er en heldagskonference for alle SuperOffice-kunder og andre CRM interesserede.

Om SuperOffice CRM DAGEN 2020

Omdrejningspunktet for årets CRM DAG er kunderejsen.

Deltag i CRM Dagen og få inspiration og indsigt i, hvordan SuperOffice og vores App Store Partnere kan hjælpe jer med at optimere jeres udbytte af SuperOffice.

Du vil opleve, at CRM DAGEN i år er anderledes og mere fokuseret i forhold til tidligere.
Vi garanterer, at du går derfra med værdifuld viden og ideer.

Kunderne siger

  • "Igen en glimrende dag med rigtig gode og velplanlagte rammer og relevante indlæg - også for os, der ikke er helt nye i SuperOffice. Og så først og fremmest en god mulighed for at få hilst på en masse samarbejdspartnere"
    Casper Hviid, Business Intelligence Manager, Jobindex A/S
  • "Super god dag med fine sessioner. Fedt at I overhovedet holder sådan en dag. I får SuperOffice til at leve med alt det, I tilbyder gennem CRM DAGEN, erfagruppe-møder og inspirationsmorgener"
    Jesper Grejs Nielsen, Erhvervschef, Louis Nielsen A/S

Christian Hannibal Årets første keynote

Årets første keynote er Christian Hannibal, digitaliseringspolitisk chef i Dansk Industri.

Han vil tale om digitalisering af små- og mellemstore virksomheder. For det er digitaliseringen af virksomhedens forretningsprocesser, som skaber væksten.

Nicolai Moltke-Leth Årets anden keynote

Kys den gamle verden farvel

Foredraget er en vitaminindsprøjtning, der motiverer dig til at udnytte dit fulde potentiale, bryde vanen og tage ansvaret for en mere effektiv dagligdag gennem opmærksom på adfærd. Du inspireres til at hæve din mentale overlægger og forvandle hverdagens problemer til udfordringer. Frygten for at fejle, for forandringer, og for afvisningen eller endda for succes dræber rigtig mange initiativer og holder de fleste fast i en tilstand, der ifølge Nicolai Moltke-Leth hverken gavner den enkelte eller omgivelserne.

Mød vores samarbejdspartnere