Vi har sammensat en ”Remote service pakke”, der kan hjælpe virksomheder med at tage sig godt af kunderne under COVID-19.

COVID-19 opdatering

Læs mere
Vi valgte SuperOffice for at gøre vores salgsorganisation mere produktiv
Steen Hagelskjær Adm. direktør

Virksomheden

Siden starten i 1968 har BEVOLA arbejdet med at kunne tilbyde kvalitetsprodukter til opbygning af lastbiler, hængere og trailere. Ud over et globalt indkøbskoncept, som omfatter mere end 6500 varenumre, har BEVOLA egen udvikling og produktion af en række produktet og løsninger til montering på lastbiler på de nordiske markeder. 
Læs mere om BEVOLA

SuperOffice er meget nem at arbejde med, og med integrationen til Microsoft Dynamics AX har vi en rigtig god sammenhæng mellem masterdata i AX og brugerfladen i CRM-systemet
Steen Hagelskjær Adm. direktør

Løsningen

Vi implementerede SuperOffice CRM for at gøre vores salgsorganisation mere produktiv ved at effektivisere vores salgsprocesser! Et vigtigt skridt har været at få styr på vores segmenter og skabe en bedre struktur i hele kundedatabasen. Næste skridt er så at bruge data til en proaktiv salgs- og marketingindsats. SuperOffice er meget nem at arbejde med, og med integrationen til Microsoft Dynamics AX har vi en rigtig god sammenhæng mellem masterdata i AX og brugerfladen i CRM-systemet - SuperOffice.

Få en gratis demo af SuperOffice i dag