Tilmeld dig Thrive- en serie af indhold, der er skabt til at hjælpe dig med at forvandle relationer til omsætning

Alle medarbejdere har adgang til de samme informationer

Peter Gottlieb Projektleder

Virksomheden

Danmarks Idrætsforbund blev stiftet i 1896, og siden da har forbundet gennemgået noget af en udvikling. Det er både i forhold til antallet af foreninger, medlemmer og statsstøtte.

DIF - dengang Dansk Idræts-Forbund - repræsenterede ved sin grundlæggelse den 14. februar 1896 ti forskellige idrætsgrene og omkring 2000 medlemmer. Der indgik 18 foreninger og Dansk Boldspils Union. Formålet med oprettelsen var "at skabe ordnede forhold for idrætten" og på den måde finde ud af, hvordan idræt burde organiseres. Man ønskede at danne ensartede amatør- og konkurrenceregler. I dag har DIF omkring 1,9 mio. medlemmer fordelt på 62 specialforbund, som f.eks. Dansk Håndbold Forbund og Danmarks Gymnastik Forbund.
Læs mere om Danmarks Idrætsforbund

Vi valgte SuperOffice, fordi vurderingen var, at det var det mest brugervenlige CRM-system af de udbydere, vi havde inde.

Peter Gottlieb Projektleder

Løsningen

Alle 62 specialforbund har hver en strategiaftale med forskellige strategiske spor afhængigt af forbund. Det er vigtigt for DIF at have et overblik over status på strategiaftalerne. Derfor har de en tydelig automatisk statusmarkering for hvert strategiske spor, så de hele tiden er på toppen af udviklingen.

Hvert strategiske spor kan have et tema - f.eks. gadeidræt eller kunstgræsbaner, og hver afdeling i DIF kan have forskellige indgange til temaet. Man kan sige, at DIF arbejder i en matrix. De forskellige afdelinger har interesse i at dele data og viden på kryds og tværs af temaer og interessenter. Derfor er det altafgørende, at alle 95 medarbejdere har adgang til de samme informationer og mulighed for at dele viden og bidrage til hinandens arbejde.