CRM Online: Prisbelønnet cloud CRM SuperOffice CRM i skyen. Brugervenligt. Nemt at komme i gang.

SuperOffice cloud CRM hjælper dig med at holde styr på din kontaktinformation, samler din data ét sted, håndterer alle dine opgaver, dokumenter og emails og gør opfølpning af kunde til en leg. Det kræver ingen installation og er tilgængeligt på alle enheder.

 • Styrk salget
 • Øg kundetilfredsheden
 • Skab vækst i din forretning
Start din free trial

CRM succes venter lige rundt om hjørnet Guide til at vælge den rigtige CRM løsning til din virksomhed

Det behøver ikke at være så svært at vælge en CRM løsning. Denne guide deler 5 enkle trin, som du kan følge for at sikre, at du kommer godt fra start på din vej til CRM succes.

Få guiden

SuperOffice CRM Online Skyen og hvordan det fungerer

 • Vi hoster din CRM løsning

  SuperOffice CRM Online er vores cloud tilbud. Vi står for hosting, back-ups, opgraderinger etc., hvilket giver dig mere tid til at fokusere på din forretning og ikke bekymre dig om IT drift.
 • Lav abonnementpris pr. måned

  SuperOffice CRM Online fås som et pr. bruger-pr. måned abonnement og giver dig fleksibilitet til at tilføje ekstra brugere, når din virksomhed vokser uden at skulle investere i dyr infrastruktur.
 • Få adgang til din CRM data fra en hvilken som helst mobil enhed

  Din CRM data er tilgængelig på din foretrukne mobile enhed. Det er nemt at søge efter vigtig kunde- eller kontakt information, sende emails eller foretage telefonopkald med touch-skærmen.
 • Din data er i sikkerhed

  Du kan være helt tryg. Din kundeinformation er gemt i vores data center med verdensklasse pålidelighed og sikkerhed, og du har adgang til alle de stærke SuperOffice CRM funktioner og muligheder hvor som helst og når som helst.

6.000 kunder - og der kommer hele tiden flere