superoffice crm CRM software i skyen

SuperOffice CRM gemmer alle dine kundedata sikkert i én enkelt database og i skyen. Få adgang til dit CRM-system i skyen hvor som helst og fra alle enheder. Foretag opdateringer i realtid - uanset om du er på kontoret, hjemme eller på landevejen.

 • Direkte integration med Office 365
 • Fleksible priser og funktionsbaserede brugerkategorier
 • Tilknyt mere end 70 apps (Inkl. Zapier, Gmail m.fl.)
Få en gratis demo

CRM succes venter lige rundt om hjørnet Guide til at vælge den rigtige CRM løsning til din virksomhed

Det behøver ikke at være så svært at vælge en CRM løsning. Denne guide deler 5 enkle trin, som du kan følge for at sikre, at du kommer godt fra start på din vej til CRM succes.

Få guiden

SuperOffice CRM CRM-funktionalitet i skyen

 • Vi hoster din CRM-løsning

  Med vores CRM-tilbud i skyen står vi for hosting, back-ups, opgraderinger etc., hvilket giver dig mere tid til at fokusere på din forretning og ikke bekymre dig om IT drift.
 • Lav abonnementpris pr. måned

  SuperOffice CRM Online fås som et pr. bruger-pr. måned abonnement og giver dig fleksibilitet til at tilføje ekstra brugere, når din virksomhed vokser uden at skulle investere i dyr infrastruktur.
 • Få adgang til din CRM data fra en hvilken som helst mobil enhed

  Din CRM data er tilgængelig på din foretrukne mobile enhed. Det er nemt at søge efter vigtig kunde- eller kontakt information, sende emails eller foretage telefonopkald med touch-skærmen.
 • Din data er i sikkerhed

  Du kan være sikker på, at din kundeinformation er gemt i vores datacenter med verdensklasse pålidelighed og sikkerhed, og du har adgang til alle de stærke SuperOffice CRM funktioner og muligheder hvor som helst og når som helst.

6.000 kunder - og der kommer hele tiden flere