MARKETING, SÅDAN KOMMER DU
HELT TÆT PÅ SALGSAFDELINGEN
SÅ I KAN DANNE FÆLLES FRONT

Date

Onsdag
24. april

Time

10.00

Location

ONLINE

Price

Gratis

Marketing, sådan kommer du helt tæt på din salgsafdeling, så I kan danne fælles front

Vi hører ofte, at marketing og salg bør arbejde tættere sammen, men hvordan gør vi egentlig dette i praksis? Dette kan du få svaret på den 24. april! Som Marketingchef er du nøglen til at forene marketing og salg for, at skabe en fælles front.

Webinar

På dette webinar vil vi guide dig, så du kan demonstrere marketings afgørende rolle i salgsprocessen overfor enhver. Vi har inviteret Chief Evangelist & Head of Partner Alliances Klaus Trolle fra eMarketeer ind til at vise de konkrete skridt. Vi viser dig hvordan du i marketing kan indfange-, berige- og bearbejde dine leads på en smart måde.

Men vigtigst af alt, så viser vi også hvordan du får samspillet mellem salg og marketing til at fungere optimalt. Hemmeligheden ligger i at begge parter tager ejerskab over kunderejsen og lead management processerne, men for at få det til at fungere, er det afgørende at du har de rette værktøjer der giver transparens.

Med et integreret SuperOffice og eMarketeer setup, kan både marketing og salg nemt følge med i hvordan det går med dine prospects og hvem der bliver til kunder.

Vi lærer dig også hvordan du får salgschefen til at forstå styrken af marketing samt hvordan I, fra nu af, undgår misforståelser og danner fælles front.

Webinaret foregår den 24. april kl. 10-11 og vi opfordrer til at du tager salgschefen i hånden og ser webinaret sammen.

Tid

Torsdag, d. 24. april kl. 10.00 - 11.00

Sted

ONLINE

TilmeldIllustration of a name tag badge for events