Tilmeld dig Thrive- en indholdsserie, der er skabt til at hjælpe dig med at gøre relationer til god forretning

Webinar: Kom i gang med AI i SuperOffice 10

Artificial Intelligence - AI kan være komplekst for mange virksomheder. Men med vores tilgang, hvor vi integrerer AI ind i SuperOffice CRM, bliver det hele meget enklere, og alle kan høste fordelene ved AI.

Dato

18-11-2021

Pris

Gratis

Målgruppe

Eksisterende SuperOffice brugere

Praktisk info

Afholdes ONLINE via WebEx

Webinar

Kompleksiteten ved kunstig intelligens - AI har ofte været en forhindring for mange virksomheder. AI og Machine Learning kræver normalt en del ressourcer, for at virksomhederne kan få fordele af dem. Men med vores tilgang, hvor vi integrerer AI ind i SuperOffice, bliver det hele meget enklere, og alle kan udnytte fordelene.

AI vil hjælpe med at analysere data og hjælpe med at automatisere flere arbejdsprocesser for at spare tid. Også uden at det kræver omfattende viden om AI for at komme i gang med at bruge det.

AI kan hjælpe med automatisk at bestemme sprog og stemning i indkommende sager, oversætte til forskellige sprog og automatisere kategorisering af indkommende henvendelser. Og du kan bruge Chatbot til at hjælpe kunder, som besøger din hjemmeside, med at finde den information, de har brug for. 

Vil du gerne automatisere processer og reducere manuelt arbejde? På dette webinar vil vi vise dig, hvordan du kommer i gang med SuperOffice AI.

Tid

Torsdag, d. 18. november kl. 10.15 - 11.15

Sted

Online via WebEx
(Email med link til webinar fremsendes dagen før)