Tilmeld dig Thrive- en indholdsserie, der er skabt til at hjælpe dig med at gøre relationer til god forretning

Webinar: Kom i gang med Konfigurérbare skærme i SuperOffice 10

I takt med at din virksomhed vokser, og alt omkring dig forandrer sig, må du hele tiden tilpasse den måde, du arbejder på. Derfor er det også vigtigt, at du kan tilpasse din CRM løsning, så den altid understøtter dine behov.

Dato

02-12-2021

Pris

Gratis

Målgruppe

Eksisterende SuperOffice brugere

Praktisk info

Afholdes ONLINE via WebEx

Webinar

Den nye Skærmdesigner funktion hjælper dig med at konfigurere dine skærmbilleder i SuperOffice. Du kan oprette forskellige skærm-layouts til forskellige brugergrupper, afhængigt af deres behov for information og arbejdsgange. 

Når du optimerer indholdet af dine vigtigste skærmbilleder, hjælper du den enkelte bruger og brugergruppe med at arbejde mere effektivt, reducere "informationsstøj" og forbedre den generelle brugeroplevelse. Med Skærmdesigneren kan du f.eks. tilføje nye felter og placere dem, der hvor du ønsker dem, skjule unødvendige felter og give forskellige brugergrupper forskellige layouts. 

Vi inviterer dig til at deltage på dette webinar og lære, hvordan du kommer i gang med Skærmdesigneren og opretter det perfekte skærmbillede, der passer til din virksomheds unikke behov.

Tid

Torsdag, d. 2. december kl. 10.15 - 11.15

Sted

Online via WebEx
(Email med link til webinar fremsendes dagen før)