CRM DAGE 2019

SuperOffice CRM DAGE 2019 er to identiske heldagskonferencer for alle SuperOffice-kunder og andre CRM-interesserede. 2. april i København og 4. april i Smilets by, Aarhus

Om CRM DAGE

 

Vellykkede CRM-projekter handler om at få mennesker, processer og teknologi til at spille optimalt sammen. Det lyder enkelt, men det kan være svært. Derfor har vi bygget CRM DAGE 2019 op omkring de tre områder. Vi glæder os til at inspirere dig til en mere effektiv hverdag, hvor du omfavner dit CRM med et smil.

Vi har i SuperOffice med et ønske om at sætte realistiske mål, som kan indfries. Derfor handler det ikke kun om produktet, men om værdier, samarbejde, kultur og om at have en positiv tilgang til alle de teknologiske muligheder. Og gribe dem.

Du møder både vores danske direktør, koncerndirektør og produktudviklingsdirektør. Hør dem fortælle om vores ambitioner, og hvordan vi faciliterer vækst for vores kunder gennem SuperOffice gennem én samlet produktplatform, der rummer både marketing, salg og service. SuperOffice integrerer samtidig med et hav af apps fra vores partnere, og det gør en forskel for vores kunder.

Vi har derfor også inviteret vores samarbejdspartnere og nogle af vores kunder til at holde indlæg om, hvordan deres SuperOffice-løsninger gør en forskel for deres virksomheds top- og bundlinie.

Se hvorfor du skal med

Mikael Kamber Årets keynote

Årets keynote er Mikael Kamber, tv-vært og journalist og samtidigt uddannet i positiv psykologi i USA.

Hans indlæg ”Brug flere kræfter på styrker end på svagheder” handler om, hvorfor styrkebaserede virksomheder klarer sig bedre end de andre. Og har en sjovere hverdag.

Se video

Mød vores samarbejdspartnere